Windows 10 Update kapalıyken Store nasıl kullanılır?

EnesAydın6161

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın güncellemelerini kapattım fakat Windows 10'nun kendi mağazasını kullanamıyorum, nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update ile mağaza hizmetleri artık Windows tarafından birleştirildi. Update'i açın ama güncellemeleri 2-3 ay ertelemeyi etkinleştirin ve otomatik kurmayı da engelleyin. Hiçbir zaman istemediğiniz güncellemeleri de gizlersiniz bu sayede hiçbir zaman kurulmazlar. Mağazayı kullanmaya devam etmek için Update'i açmanız gerekiyor. Update'i kapatacaksanız direkt mağazayı da silin temiz bir Windows'a sahip olun en iyisi.

Windows Mağazası ve oyun altyapısını kullanmak için Windows Update hizmetini aktifleştirmeniz gerekiyor. Sea of Thieves, Forza Horizon gibi oyunlar çalışmadan önce bu hizmeti kontrol ediyorlar, eğer devre dışı ise oyunlar açılmıyor.

Windows 10 Pro sürümünde güncellemeleri kapatabilecektik hani? Ben Windows 10 Pro kullanıyorum ama kapatma yeri yok?

teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…