Windows 10 Update programlar silinecek mi ?

hakan imat

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı Windows 10'a Yükselteceğim 29 Temmuz'da bedava gelen Windows 10 sürümü ile ama kafamda soru işaretleri var. Yükseltme yaptığımda oyunlarım, programlarım silinecek mi ?

Evet silinecek ayarların ama, C: sürücüsünde "Windows.old" adında klasör oluşacak, dosyalarını, bilgilerini onun içinde bulabilirsin.

Bana bedava windows 10 kayıt olma update i geldimi gelmedimi nasıl anlıyıcam ?

Eğer bilgisayarın ;
*İşletim Sistemi olarak Windows 7 SP1 yada Windows 8.1 kullanıyorsa, En son güncelleştimeler yüklüyse ( Sadece Windows 8.1 ),
*Windows 10 için minimum sistem gereksinimlerini karşılıyorsa,
*Orjinal Windows kullanıyorsa,

Not = Bilgisayarın yukarıdaki özellikleri kapsıyor ancak hala rezerve simgesi gelmediyse Windows Update ayarlarını kontrol edin. "Güncelleştirmeleri Otomatik Olarak Yükle" Seçili olmalıdır.

Eğer bilgisayarın ;
*İşletim Sistemi olarak Windows 7 SP1 yada Windows 8.1 kullanıyorsa, En son güncelleştimeler yüklüyse ( Sadece Windows 8.1 ),
*Windows 10 için minimum sistem gereksinimlerini karşılıyorsa,
*Orjinal Windows kullanıyorsa,

Not = Bilgisayarın yukarıdaki özellikleri kapsıyor ancak hala rezerve simgesi gelmediyse Windows Update ayarlarını kontrol edin. "Güncelleştirmeleri Otomatik Olarak Yükle" Seçili olmalıdır.
Benim Dream Sparktan Windowsum ondanmı gelmedi acaba ?

Benim Dream Sparktan Windowsum ondanmı gelmedi acaba ?
DreamSpark olayıyla fazla ilgilenmedim ama lisans veriyor galiba size. DreamSpark size Windows 8.1`in Industry versiyonunu veriyor galiba. Ama bu farketmez. Sadece enterprise sürümlerinde gelmiyor diye biliyorum. Bilgisayarınız yukarıda belirttiğim özellikleri kapsıyorsa rezerve simgesi gelmiş olması lazım. Buna rağmen hala gelmediyse şu dosyayı indirin. İndir win10fix full zip Zip dosyasını açın. İçindeki bat dosyasını "YÖNETİCİ OLARAK" ÇALIŞTIRIN. Ve sırayla bütün yöntemleri deneyin. Bilgisayara giremediğimden dolayı detaylı yazamadım kusura bakmayın. Dediğim gibi yöntemlerin biri işe yarayacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı