Merhaba arkadaşlar, geçtiğimiz cumartesi günü fidye virüsüne yakalanmıştım. Format atmıştım bilgisayarıma fakat formattan sonra bilgisayarım bozuldu, sürekli mavi ekran hatası alıyorum ve şu an format için ayarladığım flash belleğin içindeki Windows 10 sürümü de yüklenirken hata meydana geliyor ve yükleme iptal ediliyor. İlk formattan sonra Windows güzelce kuruldu Windows Update sırasında hep mavi ekran hatası aldım sebebi ise fotoğraflarda ekleyeceğim durumlardan kaynaklı önerilen bütün çözümleri denedim fakat başarılı olamadım. Yeniden format atmak istedim fakat şimdi de flash bellekteki ögeler yüklenirken hata veriyor ne yapmalıyım önerisi olan var mı?
Teşekkür ederim, sabah Amazon desteğe mesaj atmıştım, servise bırakın biz ilgileceğiz demişlerdi. Marka ile alakalı Türkiye'de yetkili bir yer bulamadım. Yeni RAM arıyorum Kingston düşünüyorum, daha önce DDR3 kullanırken g*skill almıştım 9 yıl götürmüştü beni o sistemi parça parça satıp DDR4'e geçmiştim geçen sene. G.Skill bulamadım bütçeme uygun bakalım yeni RAM'leri elde edince Amazon ile irtibat kuracağım ve bir şekilde arızalı RAM'leri sıfırı ile değişim talebi oluşturacağım büyük ihtimal yurt dışına geri göndereceklerdir. Ben Patriot Memory UK'den almıştım fakat faturamda Patriot Memory turkey yazıyor ve bu şirketin merkezi Hollanda'da. Birazcık canımız sıkılacak gibi bir his var içimde ama 2.5 yıldır her ay düzenli olarak Prime üyeliği satın alıyorum ve sürekli alışveriş yaparım. Bakalım beni üzecekler mi napacaklar merak ediyorum bende. Destek olduğun için teşekkür ederim iyi geceler.