Windows kurulum sırasında mavi ekran veriyor

Katılım
28 Ağustos 2018
Mesajlar
2.910
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugün bilgisayarı açtım, 1-2 saat civarı takıldım. Ardından yine çöktü. Geçen konu açtım format atın dediniz. Ben de orijinal bir key alarak Windows'un kendi sitesinden ISO'yu indirerek UEFI kurulumu gerçekleştirdim. Dil seçtim ve tamama bastım. Bilgisayar çöktü. Açılırken bir daha çöktü ve ard arda ben fişi çekene kadar. Babam işlemcisi bozuk olabilir dedi. Fan hızından kaynaklanmış olabilir diye BIOS'tan hızı arttırdım çökme olayından sonra. Daha da format harici BIOS'a girmedim. İyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Format attım üst üste 3-5 defa, sanırım düzeldi. 1-2 saattir aynı hataya rastlamadım. Biraz baştan salma yazmıştım, düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Zorda kalmadıkça bir daha imla kurallarına uymamazlık yapmam:)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı