Windows 10 Update Sonrası LoL FPS Düşme Sorunu

puncheres

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 son güncellemeden sonra 250 FPS aldığım LoL aniden 1 FPS 40-50'lere düşüyor. Hep böyle seyrediyor ve 5 dk sonrasında oyun tamamen donuyor. Ancak görev yöneticisinden kapatarak çıkabiliyorum. CS:GO oyununda da bu sorun var, oyuna giremiyorum dahi. Yüklenirken takılıp kalıyor ve menüde iken 9 FPS alıyorum. Normalde en az 180 FPS alırken son güncelleme sonrası bütün oyunlarım bu şekilde çalışıyor ve rahatsızım. Bilgisi olan kardeşlerimin paylaşması dileğiyle...
Ayrıca; bütün güncellemelerim tam, 2 gün önce uçan bilgisayar bugünlerde böyle oldu. Recep Abimizin ayarları, fan vs. bütün donanıma baktım hiç bir sorun gözukmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi şimdi bende dün akşam win10'umu usbden güncelledim ama bütün programlar ve driverlar gitti. C'yi kurcaladığım zaman windows.old adlı bi klasör vardı görünce de sevindim ama bu klasördeki sürücülerimi ve programlarımı nasıl geri yükleyebilirim? Normalde CS Source oyununda 178 fps alırken fps 6ya düştü. Çünkü nvidia Geforce driverı yok

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı