Windows 10 Update sonrası FPS sorunu

serkann05

Centipat
Update geldi yapıp geçtim. Daha sonra oyunda FPS düşüşü olduğunu fark ettim. Update'leri geri yüklemeyi falan denedim en sonunda formatladım bilgisayarı. Ancak değişen bir şey olmadı. Yine Update'lere baktığımda ekte olan fotoğrafı gördüm ve sorunu çözemedim.

Ek Açıklama 2020-07-17 185825.png

Son düzenleyen: Moderatör:
C diski > sağ tık > özellikler > diski temizle > sistem dosyalarını temizle.
Güncelleme sonrası yaklaşık 18 GB gereksiz dosya oluştu bende.

Anladım demek istediğiniz. Bu arada acaba oyunda mı sorun var diye Process Monitor ile hata kaydı almayı denedim. Ve her şey normale dönmüştü. Neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Ve dediğiniz işlemi yapınca bende sadece 1 GB veri çıktı belki sizde önceden kalmış bir şeyler vardır.
Belki incelemek isteyen ve yardımcı olabilecek varsa diye Logfile oluşturduğum raporu bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim.
CS:GO'yu açıp direk Benchmark test yaparsam eğer sonuç çok düşük çıkıyor. Ancak biraz oynayıp daha sonra Benchmark yaptığımda normale göre yine düşük ama daha iyi bir sonuç elde ediyorum. Acaba sebebi ne olabilir? Dün böyle bir problem yoktu. Dünden bu güne değişen tek şeyde Windows Update.
Yardımcı olabilecek yok mu?

Son düzenleme:
Anladım demek istediğiniz. Bu arada acaba oyunda mı sorun var diye Process Monitor ile hata kaydı almayı denedim. Ve her şey normale dönmüştü. Neden olduğu hakkında bir fikrim yok. Ve dediğiniz işlemi yapınca bende sadece 1 GB veri çıktı belki sizde önceden kalmış bir şeyler vardır.
Belki incelemek isteyen ve yardımcı olabilecek varsa diye Logfile oluşturduğum raporu bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler. Yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim.
CS:GO'yu açıp direk benchmark test yaparsam eğer sonuç çok düşük çıkıyor. Ancak biraz oynayıp daha sonra benchmark yaptığımda normale göre yine düşük ama daha iyi bir sonuç elde ediyorum. Acaba sebebi ne olabilir? Dün böyle bir problem yoktu. Dünden bu güne değişen tek şeyde Windows Update.
Yardımcı olabilecek yok mu?

Aynı sorun bende de oldu, dün güncelleme yaptım. FPS sıkıntısı oldu oyunda. AMD ekran kartım var, araştırıyorum ama çözümü bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı