Windows 10 USB belleğini satmak

Arkadaşlar arkadaşım orijinal Windows 10 USB getirdi sadece USB var kutusu seriali yok bunu tek başına satmaya kalksam ne kadar eder? Fotoğraftakinden. Başlığa ne yazsam bilemedim.

Windows-10-USB-drive-bootable.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar arkadaşım orijinal Windows 10 USB getirdi sadece USB var kutusu seriali yok bunu tek başına satmaya kalksam ne kadar eder? Fotoğraftakinden. Başlığa ne yazsam bilemedim.

Eki Görüntüle 411518
Kimse almaz çünkü rufus programı ile microsoft sitesinden indirilen iso'yu herhangi bir usb belleğe yükleyip epttavm'den 12 TL'ye serial alıp evde bunu usb+serial yerine sadece serial parası ödeyerek halledebilirsiniz :)

Eki Görüntüle 411518
Aslında fotoğraftan baktımda fena durmuyor kapasitesi ne kadar birde gerçekten satmayı düşünüyor musunuz çok hoşuma gitti biçimlendirip kullanılabilir en azından 1-2 sunum için işe yarar havalı bir şeye benziyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı