Windows 10 USB belleğini satmak

Arkadaşlar arkadaşım orijinal Windows 10 USB getirdi sadece USB var kutusu seriali yok bunu tek başına satmaya kalksam ne kadar eder? Fotoğraftakinden. Başlığa ne yazsam bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi bunu niye satıyorsun ki kullan kendin.

Para etmez. Para eden kısmı serial key. sizin satmak istediğiniz şey Microsoft'un orjinal sitesinde mevcut. Bence USB gibi kullan

Son düzenleme:
Herhalde iyi para eder diye düşündü arkadaş o yüzden satmak istiyor sanırsam. Birader üzerinde Windows yazdığına bakma sıradan bir bellek işte beş para etmez kullan kendin ya da ihtiyacın yoksa sevabına ver birine.

Arkadaşlar arkadaşım orijinal Windows 10 USB getirdi sadece USB var kutusu seriali yok bunu tek başına satmaya kalksam ne kadar eder? Fotoğraftakinden. Başlığa ne yazsam bilemedim.

Eki Görüntüle 411518
Kimse almaz çünkü rufus programı ile microsoft sitesinden indirilen iso'yu herhangi bir usb belleğe yükleyip epttavm'den 12 TL'ye serial alıp evde bunu usb+serial yerine sadece serial parası ödeyerek halledebilirsiniz

Bence de kendiniz USB bellek olarak kullanın onu. Hem Windows logosu ve tasarım açısından çok güzel gözüküyor. Ben olsam hep onu kullanırdım.

Eki Görüntüle 411518
Aslında fotoğraftan baktımda fena durmuyor kapasitesi ne kadar birde gerçekten satmayı düşünüyor musunuz çok hoşuma gitti biçimlendirip kullanılabilir en azından 1-2 sunum için işe yarar havalı bir şeye benziyor.

Kimse almaz çünkü rufus programı ile microsoft sitesinden indirilen iso'yu herhangi bir usb belleğe yükleyip epttavm'den 12 TL'ye serial alıp evde bunu usb+serial yerine sadece serial parası ödeyerek halledebilirsiniz
Daha 2 gün önce aynısını uyguladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…