Windows 10 USB boot "Windows gereken dosyaları yükleyemiyor" hatası

Sefaltnts3945

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar Windows 11'di. Kasmaya başladığı için hem sürüm düşüreyim hem de rahatlatayım diye Windows 11 yapayım dedim. Direk Windows'un kurulum cihazıyla USB'ye kuruldu. Fakat buraya kadar geliyor ve burada hata veriyor. USB'ye yeniden yüklemeyi deneyeceğim fakat eski sürüme de dönemiyorum. Ne yapabileceğim konusunda yardım edebilir misiniz?
(Benim bilgisayarım HP bu başka bir fotoğraf)

Dosya Ekleri

• images (3).jpeg
    images (3).jpeg
    23,3 KB · Görüntüleme: 57
Windows 10 iyiydi hocam çok kötüyse sisteminiz Windows 7 olabilirdi orta düzeyse Windows 10 yeterliydi.

Hocam size haber vereyim diye yazıyorum. Evde başka cihaz olmadığı için telefondan yapmayı denedim. Fakat evde anca OTG kablo olduğu için Micro USB yani eski bir cihaz kullanmam gerekti. Telefonun da hafızası 16 GB zaten Windows 10 ISO dosyası kuracak yer yok. Ondan Linux Mint indirdim şu an kullanıyorum. Performansından bayağı memnun kaldım. Tekrardan yardımınız için teşekkürler, iyi geceler. Memnun kalmazsam bir ara Windows 10'a çeviririm yine.

Hocam size haber vereyim diye yazıyorum. Evde başka cihaz olmadığı için telefondan yapmayı denedim. Fakat evde anca OTG kablo olduğu için Micro USB yani eski bir cihaz kullanmam gerekti. Telefonun da hafızası 16 GB zaten Windows 10 ISO dosyası kuracak yer yok. Ondan Linux Mint indirdim şu an kullanıyorum. Performansından bayağı memnun kaldım. Tekrardan yardımınız için teşekkürler, iyi geceler. Memnun kalmazsam bir ara Windows 10'a çeviririm yine.

Tamamdır hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı