Windows 10 USB Flash'tan nasıl hard diske taşınır?

Shanonvr

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 250 GB aktif edilmemiş bölümüm vardı, aktif ettim. Bilgisayarı kapattım açtığımda boot hatası alıyordum, başka bir bilgisayardan ISO dosyasını USB Flash'a atmıştım. Windows'u kurdum ama baktığımda bunu HDD yerine USB Flash'a kurmuş bunu nasıl HDD'ye yüklüyebilirim? USB Flash'ı çıkarınca mavi ekran alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımda 250 GB aktif edilmemiş bölümüm vardı, aktif ettim. Bilgisayarı kapattım açtığımda boot hatası alıyordum, başka bir bilgisayardan ISO dosyasını USB Flash'a atmıştım. Windows'u kurdum ama baktığımda bunu HDD yerine USB Flash'a kurmuş bunu nasıl HDD'ye yüklüyebilirim? USB Flash'ı çıkarınca mavi ekran alıyorum.
İso dosyasını windows gezginiyle açıp sources klasöründeki setup exe dosyasını yönetici olarak çalıştır.Ya da başka usb ile kur

ISO dosyası bilgisayarımda yok, indirmek isteyincede sadece USB Flash'ı görüyor (Windows'un kurulu oluğu) nasıl düzeltebilirim? 2. bir Flash'ım var.
İso dosyasını indirdikden sonre 2 ci usb diskinizi takınız.Rufus programı ile iso dosyasını o usb sürücüye yazın.Daha sonra 2 ci flash diski bilgisayara takıp yeniden başlatın.BİOS-a girin.First Boot Device(Öncelik tanıyacağınız cihaz) onu takdığınız usb e getirin.Daha sonra kurulumunuz başlıyacaktır

ISO dosyasını indirdikden sonre 2 ci USB diskinizi takınız. Rufus programı ile ISO dosyasını o USB sürücüye yazın. Daha sonra 2 ci flash diski bilgisayara takıp yeniden başlatın. BIOS-a girin. First boot device(öncelik tanıyacağınız cihaz) onu takdığınız USB'e getirin. Daha sonra kurulumunuz başlayacaktır.

Sıkıntı zaten ISO dosyasını indirilmiyor olması. HDD'ye indirmiyor Windows'un kurulu olduğu USB belleği görüyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı