Eğer Windowsunuz orjinal sürüm ise herhangi bir satın alma işlemi yapmanıza gerek kalmaz. Kurulum esnasında ürün anahtarı istendiğinde ürün anahtarım yok seçeneğini seçerek ilerleyin sorunsuz kurulumunuz biter. Donanım değişikliği olmadığı sürece windows sürümünüz aktif kalır.
Eğer Windowsunuz orjinal sürüm ise herhangi bir satın alma işlemi yapmanıza gerek kalmaz.Kurulum esnasında ürün anahtarı istendiğinde ürün anahtarım yok seçeneğini seçerek ilerleyin sorunsuz kurulumunuz biter.Donanım değişikliği olmadığı sürece windows sürümünüz aktif kalır.
Ürün anahtarım yok seçeneği 30 günlük deneme sürümünü aktif ediyor. Kurulum sonrası internette 10-15 TL'ye satılan OEM veya Retail ürün anahtarlarından satın alınmasını tavsiye ediyorum ben.
Ürün anahtarım yok seçeneği 30 günlük deneme sürümünü aktif ediyor. Kurulum sonrası internette 10-15 TL'ye satılan OEM veya Retail ürün anahtarlarından satın alınmasını tavsiye ediyorum ben.
Eğer orijinal ise kullanmış teknik kurulumu yaptıktan sonra ütün anahtarını girerek aktif hale getirebilirsiniz.
Eğer ürün anahtarınız yok ise teknik kurulumu yaptıktan sonra ürün anahtarını pas geçerek KM spico (Windows'u etkinleştirmeyi sağlayan Crack yazılım türüdür.) benzeri araçlarla windows'unuzu aktif hale getirebilirsiniz. (Eğer bunu tercih ederseniz size uygun kaynaklar önere bilirim.)