Windows 10 USB ile Format Atma

Eğer Windowsunuz orjinal sürüm ise herhangi bir satın alma işlemi yapmanıza gerek kalmaz. Kurulum esnasında ürün anahtarı istendiğinde ürün anahtarım yok seçeneğini seçerek ilerleyin sorunsuz kurulumunuz biter. Donanım değişikliği olmadığı sürece windows sürümünüz aktif kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Windowsunuz orjinal sürüm ise herhangi bir satın alma işlemi yapmanıza gerek kalmaz.Kurulum esnasında ürün anahtarı istendiğinde ürün anahtarım yok seçeneğini seçerek ilerleyin sorunsuz kurulumunuz biter.Donanım değişikliği olmadığı sürece windows sürümünüz aktif kalır.
Ürün anahtarım yok seçeneği 30 günlük deneme sürümünü aktif ediyor. Kurulum sonrası internette 10-15 TL'ye satılan OEM veya Retail ürün anahtarlarından satın alınmasını tavsiye ediyorum ben.

Ürün anahtarım yok seçeneği 30 günlük deneme sürümünü aktif ediyor. Kurulum sonrası internette 10-15 TL'ye satılan OEM veya Retail ürün anahtarlarından satın alınmasını tavsiye ediyorum ben.
Eğer eski kullandığınız sürüm orjinal değil ise evet deneme süresini aktif eder. Sürümümüz orjinal ise Windows otomatik kendini aktif ediyor zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer orijinal ise kullanmış teknik kurulumu yaptıktan sonra ütün anahtarını girerek aktif hale getirebilirsiniz.

Eğer ürün anahtarınız yok ise teknik kurulumu yaptıktan sonra ürün anahtarını pas geçerek KM spico (Windows'u etkinleştirmeyi sağlayan Crack yazılım türüdür.) benzeri araçlarla windows'unuzu aktif hale getirebilirsiniz. (Eğer bunu tercih ederseniz size uygun kaynaklar önere bilirim.)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı