Merhaba. Bu benim FreeDOS bilgisayarımdı. Öyle gelmişti ve ben buna Windows 10 işletim sistemi kurdum. Herhangi bir USB bellek olmadan sıfırlamak için bu bilgisayarı sıfırla deyip bilgisayarı sıfırlayabiliyor muyum? @Recep Baltaş
Sıfırlayabilirsiniz. Ayarlar'a girip 'kurtarma' yerinden bilgisayarınızı sıfırlayabilir misiniz? Aman dikkat edelim sıfırlama aşamasında elektrik kesilmesi olmasın ya da yarıda kesip fişi çekmeyin. Böyle yaptığım için RAM'larım meftaa olmuştu .
Dostum her şeye Recep abi cevap vermiyor, adamın zaten bolca en iyi cevabı var, sen bizlerden seç ki bizimkiler de artsın. Recep abi çözülemeyen sorulara gidiyor.
Merhaba. Bu benim FreeDOS bilgisayarımdı. Öyle gelmişti ve ben buna Windows 10 işletim sistemi kurdum. Herhangi bir USB bellek olmadan sıfırlamak için bu bilgisayarı sıfırla deyip bilgisayarı sıfırlayabiliyor muyum? @Recep Baltaş
Ben sifirlamistim bi kere ama leptopsa bilgisayarin, coook uzun suruyor işlem haberin olsun acaba takili mi kaldi dusuncesine saatlerce düşmüştüm. Yaklasik 9 saat sürmüştü. (5400 rpm HDD)