Mehmet Ali Uslu Centipat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #1 Merhabalar FreeDOS bir laptopa Windows 10 yükleyeceğim. Laptopun disk kapasitesi 500 GB. Ben ayrıca taşınabilir diskler de takıp kullanmaktayım. Şimdi format atacağım flash diskin 8 GB kapasitesi var FAT32 mi yoksa NTFS olarak mı biçimlendireyim? Neden? İnternette araştırmalar yaptım ve NTFS dosya sistemi daha avantajlıymış diye gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2020
Merhabalar FreeDOS bir laptopa Windows 10 yükleyeceğim. Laptopun disk kapasitesi 500 GB. Ben ayrıca taşınabilir diskler de takıp kullanmaktayım. Şimdi format atacağım flash diskin 8 GB kapasitesi var FAT32 mi yoksa NTFS olarak mı biçimlendireyim? Neden? İnternette araştırmalar yaptım ve NTFS dosya sistemi daha avantajlıymış diye gördüm.
A aynştaynX Kilopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Ağustos 2020 #2 Sen biçimlendirme Rufus kendisi halleder yazarken. Artı -1 Eksi Çözüm
KS KS Mehmet Ali Uslu Centipat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #3 aynştaynX dedi: Sen biçimlendirme Rufus kendisi halleder yazarken. Genişletmek için tıkla... O iş öyle olmuyor işte. Artı 0 Eksi
aynştaynX dedi: Sen biçimlendirme Rufus kendisi halleder yazarken. Genişletmek için tıkla... O iş öyle olmuyor işte.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 31 Ağustos 2020 #4 Rufus ISO dosyasını seçtikten sonra dosya boyutuna göre otomatik olarak dosya sistemini ayarlıyor. Yani senin el ile biçimlendirmene gerek yok. Artı 0 Eksi
Rufus ISO dosyasını seçtikten sonra dosya boyutuna göre otomatik olarak dosya sistemini ayarlıyor. Yani senin el ile biçimlendirmene gerek yok.
A aynştaynX Kilopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Ağustos 2020 #5 Mehmet Ali Uslu dedi: O iş öyle olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Olmaz olur mu yıllardır yapıyoruz. ISO dosyasını seç yeterli. Artı 0 Eksi
Mehmet Ali Uslu dedi: O iş öyle olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Olmaz olur mu yıllardır yapıyoruz. ISO dosyasını seç yeterli.
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 31 Ağustos 2020 #6 Mehmet Ali Uslu dedi: O iş öyle olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Rufus kullanıyorsan olması lazım çünkü kendim yaptığımda hep otomatik seçiyordu. Artı 0 Eksi
Mehmet Ali Uslu dedi: O iş öyle olmuyor işte. Genişletmek için tıkla... Rufus kullanıyorsan olması lazım çünkü kendim yaptığımda hep otomatik seçiyordu.
KS KS Mehmet Ali Uslu Centipat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 63 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #7 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Rufus ISO dosyasını seçtikten sonra dosya boyutuna göre otomatik olarak dosya sistemini ayarlıyor. Yani senin el ile biçimlendirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yahu onu biliyorum hangisi daha avantajlı diye soruyorum aynı şeyi yazmayın artık hiç yardımcı olmuyorsunuz! Artı 1 Eksi
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Rufus ISO dosyasını seçtikten sonra dosya boyutuna göre otomatik olarak dosya sistemini ayarlıyor. Yani senin el ile biçimlendirmene gerek yok. Genişletmek için tıkla... Yahu onu biliyorum hangisi daha avantajlı diye soruyorum aynı şeyi yazmayın artık hiç yardımcı olmuyorsunuz!
A aynştaynX Kilopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 1.820 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Ağustos 2020 #8 Mehmet Ali Uslu dedi: Yahu onu biliyorum hangisi daha avantajlı diye soruyorum aynı şeyi yazmayın artık hiç yardımcı olmuyorsunuz! Genişletmek için tıkla... Bunun avantajı mı olur? Okuduğunu anlamıyor musun? Artı -1 Eksi
Mehmet Ali Uslu dedi: Yahu onu biliyorum hangisi daha avantajlı diye soruyorum aynı şeyi yazmayın artık hiç yardımcı olmuyorsunuz! Genişletmek için tıkla... Bunun avantajı mı olur? Okuduğunu anlamıyor musun?
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 31 Ağustos 2020 #9 Mehmet Ali Uslu dedi: Merhabalar FreeDOS bir laptopa Windows 10 yükleyeceğim. Laptopun disk kapasitesi 500 GB. Ben ayrıca taşınabilir disklerde takıp kullanmaktayım. Şimdi format atacağım flash diskin 8 GB kapasitesi var FAT32 mi yoksa NTFS olarak mı biçimlendireyim? Neden? İnternette araştırmalar yaptım ve NTFS dosya sistemi daha avantajlıymış diye gördüm. Genişletmek için tıkla... Başka bir sıkıntı varsa NTFS yap. Artı 0 Eksi
Mehmet Ali Uslu dedi: Merhabalar FreeDOS bir laptopa Windows 10 yükleyeceğim. Laptopun disk kapasitesi 500 GB. Ben ayrıca taşınabilir disklerde takıp kullanmaktayım. Şimdi format atacağım flash diskin 8 GB kapasitesi var FAT32 mi yoksa NTFS olarak mı biçimlendireyim? Neden? İnternette araştırmalar yaptım ve NTFS dosya sistemi daha avantajlıymış diye gördüm. Genişletmek için tıkla... Başka bir sıkıntı varsa NTFS yap.
Denizeri24 Megapat Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 528 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2020 #10 Daha FAT32'nin ne olduğunu bilmeden konuyu açman çok yanlış. Biçimlendir bakalım 100GB diski FAT32 şeklinde, neler oluyormuş gör. Artı -1 Eksi
Daha FAT32'nin ne olduğunu bilmeden konuyu açman çok yanlış. Biçimlendir bakalım 100GB diski FAT32 şeklinde, neler oluyormuş gör.