fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #1 Selam. Yakınlarda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. En stabil olarak USB'yi hangi formatta hazırlamalıyız?
Selam. Yakınlarda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. En stabil olarak USB'yi hangi formatta hazırlamalıyız?
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.876 Makaleler 2 Çözümler 121 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #2 FAT32. Duzenleme: Ben varsayilan olarak Rufus'ta FAT32 secili geliyor saniyordum. Arkadaslarin dediklerine gore NTFS daha iyiymis, onu kullanin. Artı 0 Eksi
FAT32. Duzenleme: Ben varsayilan olarak Rufus'ta FAT32 secili geliyor saniyordum. Arkadaslarin dediklerine gore NTFS daha iyiymis, onu kullanin.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ağustos 2022 #3 NTFS. Sistemin UEFI destekliyorsa da GPT. Artı 1 Eksi
M Master.sh Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Çözümler 14 13 Ağustos 2022 #4 fitiq dedi: Selam. Yakınlarda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. En stabil olarak USB'yi hangi formatta hazırlamalıyız? Genişletmek için tıkla... NTFS kullanın, FAT32'de 4 GB'den fazla kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
fitiq dedi: Selam. Yakınlarda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. En stabil olarak USB'yi hangi formatta hazırlamalıyız? Genişletmek için tıkla... NTFS kullanın, FAT32'de 4 GB'den fazla kullanamazsınız.
Poyraz Kuzgun Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 1.521 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2022 #5 fitiq dedi: Selam. Yakınlarda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. En stabil olarak USB'yi hangi formatta hazırlamalıyız? Genişletmek için tıkla... Bence fark etmez bu konuda hiç bir önemi yok. Ama Fat32 4 GB sınırı var. Tek bir dosya 4GB'tan fazla olursa hata verir zaten hazırlayamazsın. Artı 0 Eksi
fitiq dedi: Selam. Yakınlarda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. En stabil olarak USB'yi hangi formatta hazırlamalıyız? Genişletmek için tıkla... Bence fark etmez bu konuda hiç bir önemi yok. Ama Fat32 4 GB sınırı var. Tek bir dosya 4GB'tan fazla olursa hata verir zaten hazırlayamazsın.
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 13 Ağustos 2022 #6 fitiq dedi: Selam. Yakınlarda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. En stabil olarak USB'yi hangi formatta hazırlamalıyız? Genişletmek için tıkla... Kimse de demiyor ki kullandığınız USB yazılımı biçimlendirmeyi otomatik olarak ayarlıyor diye. Artı 0 Eksi
fitiq dedi: Selam. Yakınlarda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum. En stabil olarak USB'yi hangi formatta hazırlamalıyız? Genişletmek için tıkla... Kimse de demiyor ki kullandığınız USB yazılımı biçimlendirmeyi otomatik olarak ayarlıyor diye.