prometrx Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 247 Yer Konoha Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Shinboi 3 Ocak 2022 #1 Windows 10 kuracağım. Windows 10 boot USB'sinin içine driver klasörü açarsam sıkıntı olur mu?
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #11 Emir M. dedi: Sizin sorununuz başka bir şeyden olmasın? Ben de kaç kere içinde BIOS dosyası olan USB ile kurulum yapmıştım sorun çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... Galiba o an garezi banaymış meretin galiba. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Sizin sorununuz başka bir şeyden olmasın? Ben de kaç kere içinde BIOS dosyası olan USB ile kurulum yapmıştım sorun çıkmamıştı. Genişletmek için tıkla... Galiba o an garezi banaymış meretin galiba.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 3 Ocak 2022 #12 Hiçbir sorun yaratmaz. Yıllardır tek USB ile işlerimi hallederim. 64 GB USB sürücüye işletim sistemlerim yüklü ve içinde de programlar diye ayrı bir klasörüm mevcut. Şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı. Artı 0 Eksi
Hiçbir sorun yaratmaz. Yıllardır tek USB ile işlerimi hallederim. 64 GB USB sürücüye işletim sistemlerim yüklü ve içinde de programlar diye ayrı bir klasörüm mevcut. Şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı.