Çözüldü Windows 10 USB'sine klasör açmak sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
ISO'yu yazdırdıktan sonra istediğiniz klasörü açabilirsiniz.
ISO'yu yazdırdıktan sonra istediğiniz klasörü açabilirsiniz.

ISO yazdırdıktan sonra içine herhangi bir uygulama yüklenirse ve silinse dahi yükleme ekranında sürücü arayıp duruyor. Yani biraz bozuyor. Hiçbir şey olmuyor diyemeyiz bu yüzden.

ISO yazdırdıktan sonra içine herhangi bir uygulama yüklenirse silinse dahi yükleme ekranında sürücü arayıp duruyor. Yani biraz bozuyor. Hiçbir şey olmuyor diyemeyiz bu yüzden.
Uygulamadan kastınız nedir? Ben klasör açmaktan bahsediyorum.

Setup.exe'nin bulunduğu konuma "asd" veya herhangi bir isimle klasör açılırsa ve içerisine sürücü setup'ları eklenirse sorun olmayacaktır. Tabii Bootable USB'ye herhangi bir uygulama ile müdahale edilirse durum başka.

Klasör açmaktan sorun olmaz. Ben USB içine bir şey atılırsa demek istemiştim aslında. Klasörlere girince bir şey olmaz. Ama bu akıldan çıkmaması gereken bir şey bence.

Klasör açmaktan sorun olmaz. Ben USB içine bir şey atılırsa demek istemiştim aslında. Klasörlere girince bir şey olmaz. Ama bu akıldan çıkmaması gereken bir şey bence.

Uygulama falan atılınca da sorun olmuyor. Denemiştim defalarca sorun çıkarmıyor. Mesela X uygulamasının setup dosyasını atmak hiçbir sorun teşkil etmiyor veya resim veya dosya gibi bir şey atmak yine sorun çıkarmamakta. Tecrübe ile sabittir.

Uygulama falan atılınca da sorun olmuyor. Denemiştim defalarca sorun çıkarmıyor. Mesela X uygulamasının setup dosyasını atmak hiçbir sorun teşkil etmiyor veya resim veya dosya gibi bir şey atmak yine sorun çıkarmamakta. Tecrübe ile sabittir.

O zaman bende neden sorun çıkartıyordu her seferinde? Galiba bana garezi var. Bende her içine bir şey attığımda yükleme gerçekleşmiyordu.

O zaman bende neden sorun çıkartıyordu her seferinde? Galiba bana garezi var. Bende her içine bir şey attığımda yükleme gerçekleşmiyordu.

Çok ilginç. Ben Windows 10 ve 7'de çok kez denedim sorun yaşamadım. Sizde ISO imajında ya da USB'de sorun olabilir.

Sizin sorununuz başka bir şeyden olmasın? Ben de kaç kere içinde BIOS dosyası olan USB ile kurulum yapmıştım sorun çıkmamıştı.

Setup.exe'nin bulunduğu konuma "asd" veya herhangi bir isimle klasör açılırsa ve içerisine sürücü setup'ları eklenirse sorun olmayacaktır. Tabii Bootable USB'ye herhangi bir uygulama ile müdahale edilirse durum başka.
Tam olarak buna ihtiyacım vardı, teşekkürler herkese. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı