Windows 10 USB'ye Driver ekleme

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Windows 10 kurulumundan sonra Driver yükleme ile zaman kaybetmek istemiyorum, o yüzden konuya hakim arkadaşlardan bu konuda yardım bekliyorum. Teşekkürler. Chrome WinRAR gibi programların hazır gelmesini istiyorum formatdan sonra.
Bu seferlik öğretseniz.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NTLite uzmanı arkadaşımız var mı güncelleme, regedit ayarları nasıl yapabiliriz.
@The Anorak yarın müsait misin acaba nlite ile zamanında scsı sürücüsünü Windows'un içerisine gömerdik. Çünkü arkadaş Driver için CD vs kabul etmez. İlla Floppy disk olacak. "Press F7" efsanesi ile uğraşmamak için uğraşırdık. Nasıl yapıyorsunuz.
😂 😂 😂
Acronis True Image uzmanı olan birisi var mı
Onu yedek almadan önce Windows Driver'lerini iptal edip sistemi yeniden başlatıp açılmadan Acronis'e geçip yedekliyorum şimdi bunu anlatınca bile kafan karıştı ne demek istiyorum bende yapabilir miyim değil mi örnek videosu var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı