Aleykümselam, simgelerin resimlerini atabilir misiniz?
Tamam.Windows Update üzerinden tüm güncelleştirmeleri yaptıktan sonra Microsoft Store'a girin ve oradan tüm uygulamaları güncelleştirin. Güncelleştirme gözükmezse güncelleştirmeleri kontrol etmeyi deneyin. Güncelleştirmeler tamamlandıktan sonra cihazı yeniden başlatın.
Nasıl? Windows güncelleştirmelerini yaptınız mı? Hata mı veriyor?
Store'a girip sağ üst tarafta ki 3 noktaya basıp indirmeler ve güncelleştirmelere basın. Oradan güncellemeleri ala basın, uygulamalar güncellenecektir.
Winver yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Hangi sürüm kullanıyorsun acaba?
Yok hocam girmeye çalışıyordum eskiden çalışmıyordu. Şimdi çalıştı.Nasıl? Windows güncelleştirmelerini yaptınız mı? Hata mı veriyor?
Rehber: Windows Store (Mağaza) hataları nasıl düzeltilir?
Herkese selamlar. Windows Store (Mağaza) ile alakalı tüm sorunları çözebilecek çözüm yöntemlerini derledim. Uygulamalı çözümlere geçmeden önce denenebilecek birkaç basit yöntem var: Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyin. (Evet, cidden :) ) Modeminizi kapatıp açmayı deneyin. Geçici...www.technopat.net
21H2Winver yazıp ekran görüntüsü atar mısın? Hangi sürüm kullanıyorsun acaba?
Tamam, dediğim gibi güncelleştirmeler indikten sonra çoğu uygulamanın ikonu düzelecek. Bazı ikonlar cihazı yeniden başlattığınızda düzelecektir. İlk mesajımda bahsettiğim adımları gerçekleştirdikten sonra geri dönüş yaparsanız sevinirim.Yok hocam girmeye çalışıyordum eskiden çalışmıyordu. Şimdi çalıştı.
21H2
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.