bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 1 Ocak 2021 #1 Windows arama barım çalışmıyor. Windows 10 LTSC kullanıyorum ve setup dosyası var. Ben bunu kullanarak nasıl Windows'u silip tekrar yüklerim? Uygulamalarım falan gitsin istemiyorum. Sadece Windows silinsin tekrar yüklensin. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
Windows arama barım çalışmıyor. Windows 10 LTSC kullanıyorum ve setup dosyası var. Ben bunu kullanarak nasıl Windows'u silip tekrar yüklerim? Uygulamalarım falan gitsin istemiyorum. Sadece Windows silinsin tekrar yüklensin.
Çözüm bir2bir3bir4 2 Ocak 2021 381258 dedi: Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik - Kurtarma - Bu bilgisayarı sıfırla. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan programlar siliniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardımcı oldu.
381258 dedi: Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik - Kurtarma - Bu bilgisayarı sıfırla. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan programlar siliniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardımcı oldu.
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #2 Hocam bildiğim kadarıyla Windows 10 işletim sisteminin kendine ait format özelliği var oradan klasör, uygulama silmeden format atabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hocam bildiğim kadarıyla Windows 10 işletim sisteminin kendine ait format özelliği var oradan klasör, uygulama silmeden format atabiliyorsunuz.
KS KS bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 1 Ocak 2021 #3 381258 dedi: Hocam bildiğim kadarıyla Windows 10 işletim sisteminin kendine ait format özelliği var oradan klasör, uygulama silmeden format atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nerden yapabilirim onu ? Artı 0 Eksi
381258 dedi: Hocam bildiğim kadarıyla Windows 10 işletim sisteminin kendine ait format özelliği var oradan klasör, uygulama silmeden format atabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nerden yapabilirim onu ?
3 381258 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.742 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #4 bir2bir3bir4 dedi: Nerden yapabilirim onu ? Genişletmek için tıkla... Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik - Kurtarma - Bu bilgisayarı sıfırla. Artı 0 Eksi
bir2bir3bir4 dedi: Nerden yapabilirim onu ? Genişletmek için tıkla... Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik - Kurtarma - Bu bilgisayarı sıfırla.
KS KS bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 2 Ocak 2021 #5 381258 dedi: Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik - Kurtarma - Bu bilgisayarı sıfırla. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan programlar siliniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardımcı oldu. Son düzenleme: 2 Ocak 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
381258 dedi: Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik - Kurtarma - Bu bilgisayarı sıfırla. Genişletmek için tıkla... Yüklü olan programlar siliniyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardımcı oldu.