Windows 10 Uyku Seçeneği Kayboldu

Pati Fetisisti

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Format attıktan sonra Uyku Modu kayboldu. Driverler ve BIOS güncel, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı sürücünüz yüklü mü? Ve sisteminizin özellikleri nedir?

Aygıt Yöneticisi >> Görüntü Bağdaştırıcıları kısmında neler var?

Uyku düğmesine basıldığında ne yapmalı kısmına "Uyku"yu seçin. Uyku ayarlarını varsayılan olarak değiştirin.Yüksek Performans modu yerine "Dengeli" modunu seçmeyi deneyin.

Uyku düğmesine basıldığında ne yapmalı kısmına "Uyku"yu seçin. Uyku ayarlarını varsayılan olarak değiştirin.Yüksek Performans modu yerine "Dengeli" modunu seçmeyi deneyin.
Uyku modu gözükmüyor seçemiyorum, varsayılan olarak değiştirdiğimdede, Dengeli Modunda da gözükmüyor.

Masaüstünde alt+ f4 yapınca çıkan ekrandaki seçeneklerde uyku modu çıkıyor mu?

Tüm sürücülerin yüklü olduğuna emin misiniz? Driver Booster gibi yazılımlar kullanmıyorsunuz değil mi? Kullanmıyorsanız yüklemeyin, kullanıyorsanız hemen silin.

Sisteminizin özellikleri nedir? Ayrıca Aygıt Yöneticisi >> Görüntü Bağdaştırıcıları bölümünde hangi aygıtlar var?

Driver Booster kullanmıyorum, Windows tarafından sürücüler güncelleştirildi, ekran kartı ve işlemci Chipsetini el ile indirdim. Dediğim gibi format atmadan önce uyku seçeneği vardı.

Denetim masası, güç seçenekleri, güç eylemi oluştur
Yeni güç eylemi oluşturdum defalarca, hiçbir şekilde çıkaramadım uyku seçeneğini.
Arkadaşlar sorunun kaynağı SMT Mode imiş. Ryzen işlemci kullandığım için SMT Modunu kapatmak zorunda kalıyorum çünkü FPS de droplar oluyor. Bu sorunu yaşayan arkadaşlar SMT Modu aktif ettiği durumda sorun çözülecektir, hepinize teşekkürler.

Son düzenleme:
merhaba aradan baya zaman geçmiş bende bu sorunu yaşıyorum uyku modu seçeneği yok ekran kartı drıverları guncel bıosta guncel intel işlemciye sahibim uyku modunu nasıl geri getirebilirim lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…