Arkadaşlar merhaba. Bundan önce kullandığım gamepad bozuldu. Yenisini aldım çalışmadı. Üreten şirketi aradım. Driverları XP uyumlu dedi. Şaka gibi resmen. Kısacası bana Windows 10'da çalışan kablolu/kablosuz fark etmez bir Playstation kolu önerir misiniz?
Xbox 360 kontrolcüsünü bilgisayarımda kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Neredeyse bütün oyunlar ile tam uyumlu şekilde çalışıyor. Ele oturuşu ve malzeme kalitesi mükemmel.
Alırken yanında PC aparatını da alırsanız kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama XBOX 360'ım vardı kolu PS'e göre çok daha iyi ama playstation kafelerde arkadaşları yenmek için dualshock ile oynamaya alışmam gerekiyor. Dualshock önerileriniz yok mu?
Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama XBOX 360'ım vardı kolu PS'e göre çok daha iyi ama playstation kafelerde arkadaşları yenmek için dualshock ile oynamaya alışmam gerekiyor. Dualshock önerileriniz yok mu?
F710 KABLOSUZ GAMEPAD
Bende bundan 2 tane bulunmakta çok memnunum rahat uzun süreli kullanımda sıkıntı yaratmıyor. Terleme yapmıyor. Windows 10'a da uyumlu ben kullanıyorum sorunsuz. Tavsiye ederim.