Windows 10 uyumlu gamepad önerisi

ataince

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bundan önce kullandığım gamepad bozuldu. Yenisini aldım çalışmadı. Üreten şirketi aradım. Driverları XP uyumlu dedi. Şaka gibi resmen. Kısacası bana Windows 10'da çalışan kablolu/kablosuz fark etmez bir Playstation kolu önerir misiniz?

Xbox 360 kontrolcüsünü bilgisayarımda kullanıyorum. Çok memnunum tavsiye ederim. Neredeyse bütün oyunlar ile tam uyumlu şekilde çalışıyor. Ele oturuşu ve malzeme kalitesi mükemmel.
Alırken yanında PC aparatını da alırsanız kablosuz olarak kullanabiliyorsunuz.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama XBOX 360'ım vardı kolu PS'e göre çok daha iyi ama playstation kafelerde arkadaşları yenmek için dualshock ile oynamaya alışmam gerekiyor. Dualshock önerileriniz yok mu?

@Silva @Barış Özel

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler ama XBOX 360'ım vardı kolu PS'e göre çok daha iyi ama playstation kafelerde arkadaşları yenmek için dualshock ile oynamaya alışmam gerekiyor. Dualshock önerileriniz yok mu?

@Silva @Barış Özel

PS3 kolunu PC'ye bağlamak için bir takım öneriler var. İnternetten bulabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı