anonym0us
Centipat
Bilgisayarım genelde 5-6 saniyede açılıyor fakat bazen bu artarak 15-20 saniyeyi buluyor. Bunun sebebi nedir acaba?
SysMain hizmeti devre dışı olabilir.
Bilgisayarım genelde 5-6 saniyede açılıyor fakat bazen bu artarak 15-20 saniyeyi buluyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Söylediğim yolu izleyebilirsiniz. Sorunu çözmezse format deneyebilirsiniz. Ben hiç istemememe rağmen atmak zorunda kalmıştım.Aynı sorun bende bir kaç gündür devam ediyor, bir türlü bulamadım sorunun kaynağını.
Sanırım, güncelleme sonra uzadı boot süresi biosdan windows yazısına kadar geçen süre çok uzun. Windows yazsından sonra açılışı hızlı. Diskleri kontrol ettim sorun yok, sizin yönteminizi denedim çözülmedi. Yakın zamanda ram değiştirdim, ondan kaylanaklanıyor desem, windows düzgün çalışmaz. Format atmak son çare bakalım.Söylediğim yolu izleyebilirsiniz. Sorunu çözmezse format deneyebilirsiniz. Ben hiç istemememe rağmen atmak zorunda kalmıştım.
Nasıl kontrol edebilirim onu?SysMain hizmeti devre dışı olabilir.
Nasıl kontrol edebilirim onu?
Arkadaşlar bilgisayarınızı kapattığınız da arkada çalışan uygulamaları geç kapatabilir veya kapatamıyabilir ve bilgisayarı yeniden açtığınızda geç açılabilir çözüm önerim arka planda çalışan uygulamaları kapatmak PC'yi kapatırken Steam vb varsa çıkış yaparak kapatmak.
Niye dert etmeyeyim ki? En azından merak ederim çünkü bilgisayarı ben sağlıklı bildiğim süreçte hep 5-6 saniyede açılırdı, biraz uzayınca doğal olarak şüphelendim.Aynen milletin derdine bak 20 saniye bekle ne olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.