Windows 10 Uzun Açılış Süresi

Söylediğim yolu izleyebilirsiniz. Sorunu çözmezse format deneyebilirsiniz. Ben hiç istemememe rağmen atmak zorunda kalmıştım.
Sanırım, güncelleme sonra uzadı boot süresi biosdan windows yazısına kadar geçen süre çok uzun. Windows yazsından sonra açılışı hızlı. Diskleri kontrol ettim sorun yok, sizin yönteminizi denedim çözülmedi. Yakın zamanda ram değiştirdim, ondan kaylanaklanıyor desem, windows düzgün çalışmaz. Format atmak son çare bakalım.

Arkadaşlar bilgisayarınızı kapattığınız da arkada çalışan uygulamaları geç kapatabilir veya kapatamıyabilir ve bilgisiyarı yeniden açtığınızda geç açılabilir çözüm önerim arka planda çalışan uygulamaları kapatmak pc yi kapatırken steam vb varsa çıkış yaparak kapatmak.

Arkadaşlar bilgisayarınızı kapattığınız da arkada çalışan uygulamaları geç kapatabilir veya kapatamıyabilir ve bilgisayarı yeniden açtığınızda geç açılabilir çözüm önerim arka planda çalışan uygulamaları kapatmak PC'yi kapatırken Steam vb varsa çıkış yaparak kapatmak.

Aynen milletin derdine bak 20 saniye bekle ne olacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı