Windows 10 uzun süre açık kalınca kasma yapma sorunu.

Deneyiniz. Eğer işinize yararsa, haber ediniz.

Merhaba, Windows 10 Home temiz kurulumu yaklaşık 1 hafta önce yaptım. Driverları el ile güncelledim. Genelde bilgisayarım sürekli açık olması gerekiyor, fakat ilk açıldığı zaman ki performans sonlara doğru düşüyor sanki ve donmaya başlıyor bilgisayarım. Bilgisayarda 10 tane internet sekmesi açık oluyor genelde ama bunların bu kadar bilgisayarı kasması normal mi anlamadım.
Eskiden hiç böyle sıkıntılar yaşamazdım bilgisayarım canavar gibi çalışıyordu neden sonradan böyle sıkıntılar yaşamaya başladım?

Sistemim : Ekran kartı ve İşlemci: AMD A10-7860K
Anakart: Gigabyte F2A68HM-DS2 Version: FD(Anakartım i
RAM: 4 GB 2 tane DDR3 Kingston'du sanırım kırmızı.

AIDA raporlarını ve görev yöneticisi fotoğraf yüklüyorum sorunun nerede olduğunu veya neler yapmam gerektiğini belirtirseniz mutlu olurum.

Görev yöneticisi;
Merhaba öncelikle üstte de belirtildiği gibi gereksiz sekmelerden kurtulun sistem bu kadar yük altında ısı üretir, yavaşlar. Ayrıca sanırım Windows Insider dahilindesiniz Insider sürümü hatalar ve performans sorunları içeren beta sürümüdür sisteminizin dengesiz olmasının bir diğer nedeni de budur. Yine üstte belirtildiği gibi ssd kullanmak size yardımcı olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı