Windows 10 Valorant Secure Boot ve TPM hatası

İşletim sistemi
Windows 10

sıkıntıloy

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Esonic H61FHL anakart kullanıyorum Windows 11'lerde çıkan sorun TPM 2.0. Windows 10 olmam rağmen bende de çıktı ve yanında da Secure Boot hatası. BIOS'a gir hallet dediler ama BIOS'ta Secure Boot namına hiçbir şey yok. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar Esonic H61FHL anakart kullanıyorum Windows 11'lerde çıkan sorun TPM 2.0. Windows 10 olmam rağmen bende de çıktı ve yanında da Secure Boot hatası. BIOS'a gir hallet dediler ama BIOS'ta Secure Boot namına hiçbir şey yok. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Sisteminiz UEFI destekli değil. TPM 2.0 ile Secure Boot desteği zaten yok. Windows 10'da aslında bu gereksinim yok. Sizde çıkması garip.

Windows 10 Pro mu kullanıyorsunuz Windows 10 Home mi?

Başka sebebi olabilir ama Pro versiyon Windows'tan kaynaklanma ihtimali benim aklıma gelen şey.
windows 10 pro kullanıyorum

Sisteminiz UEFI destekli değil. TPM 2.0 ile Secure Boot desteği zaten yok. Windows 10'da aslında bu gereksinim yok. Sizde çıkması garip.
bios modu UEFI YAZIYOR

windows 10 pro kullanıyorum

bios modu UEFI YAZIYOR
Hatırladığım kadarıyla UEFI Class 1 veya Class 2 anakarta sahipsiniz. Anakartınızda TPM olmadığı kesin, ayrıca Secure Boot ayarı da olmayabilir. Lakin VALORANT Windows 10'da Secure Boot ve TPM 2.0 gereksinimi istemiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı