Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Selamlar arkadaşlar.
Windows 10 Pro 21H1 sürümünü kullanıyorum ve yazı tipini sevdiğim farklı bir yazı tipiyle değiştirmek istiyorum. Windows 10'da bu işlem Store'dan satın alınan yazı tipleriyle kısıtlanmış durumda sadece. Oradaki Yazı tipi sayısı ise çok az ve istediğim yazı tipi maalesef yok.
İnternette biraz araştırma yaptım, kayıt defterini düzenleyerek bunu başaranlar olmuş. Fakat bir saattir deniyorum, bende işe yaramıyor. Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa mevcut yazı tipini kullanmaya mecbur muyuz?
[CODE title="Kayıt Defteri Dosyası"]Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts]
“Segoe UI (TrueType)”=””
“Segoe UI Bold (TrueType)”=””
“Segoe UI Bold Italic (TrueType)”=””
“Segoe UI Italic (TrueType)”=””
“Segoe UI Light (TrueType)”=””
“Segoe UI Semibold (TrueType)”=””
“Segoe UI Symbol (TrueType)”=””
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
“Segoe UI”=”ISTENILEN-FONT-AILESI-ADI”[/CODE]
Kullanmak istediğim font, Apple'ın San Fransisco Pro Display fontu. Bilgisayara yükledim, Word'de sıkıntısızca kullanabiliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Windows 10 Pro 21H1 sürümünü kullanıyorum ve yazı tipini sevdiğim farklı bir yazı tipiyle değiştirmek istiyorum. Windows 10'da bu işlem Store'dan satın alınan yazı tipleriyle kısıtlanmış durumda sadece. Oradaki Yazı tipi sayısı ise çok az ve istediğim yazı tipi maalesef yok.
İnternette biraz araştırma yaptım, kayıt defterini düzenleyerek bunu başaranlar olmuş. Fakat bir saattir deniyorum, bende işe yaramıyor. Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa mevcut yazı tipini kullanmaya mecbur muyuz?
[CODE title="Kayıt Defteri Dosyası"]Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts]
“Segoe UI (TrueType)”=””
“Segoe UI Bold (TrueType)”=””
“Segoe UI Bold Italic (TrueType)”=””
“Segoe UI Italic (TrueType)”=””
“Segoe UI Light (TrueType)”=””
“Segoe UI Semibold (TrueType)”=””
“Segoe UI Symbol (TrueType)”=””
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes]
“Segoe UI”=”ISTENILEN-FONT-AILESI-ADI”[/CODE]
Kullanmak istediğim font, Apple'ın San Fransisco Pro Display fontu. Bilgisayara yükledim, Word'de sıkıntısızca kullanabiliyorum.
Şimdiden teşekkürler.