Eki Görüntüle 1242824
Bunu kullanıyorum. Koyu tema ile güzel görünüyor. Çözünürlüğü 1920X1200. Varsayılan Windows arka plan çözünürlüğü.
Evet. 2018'e kadar Windows 10'un varsayılan masaüstü arka plan resmiydi. Hoş duruyor bence.Ben bunu en son eski sürümlerinde görmüştüm.
Hocam bende bu duvar kağıdını hiç sevmiyorum nedense. Alışamadım bi türlüEki Görüntüle 1242824
Bunu kullanıyorum. Koyu tema ile güzel görünüyor. Çözünürlüğü 1920x1200. Varsayılan Windows arka plan çözünürlüğü.
Bir tek ben severek kullanıyorum sanırım.Hocam bende bu duvar kağıdını hiç sevmiyorum nedense. Alışamadım bi türlü
Hocam bu duvar kağıdının hd si yok mu ? Laptop windows 10 ama hd durmuyor nedense bunu indirdim attığınızı. Atarsanız çok sevinirim.Eki Görüntüle 1242811
Bu duvar kağıdının siyah veya kırmızı olanı var mıdır acaba? Bulamadım da. Bulsam da çözünürlüğü çok kötü oluyor.
Bende yok hocam.Hocam bu duvar kağıdının hd si yok mu ? Laptop windows 10 ama hd durmuyor nedense bunu indirdim attığınızı. Atarsanız çok sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.