Rehber Windows 10 ve 11 hızlandırma

Çok faydalı olmuş, teşekkürler.

PC arama çubuğu bozuldu.
Bozuldu derken yerinde yok anlamında mı? Yerine geri getirmek için görev çubuğuna sağ tıklayıp oradan geri getirebilirsin. Arama fonksiyonunda bir sıkıntı varsa Search Indexer'ı etkinleştirmeyi dene.

1- CMD'yi yönetici modunda aç.
2- Aşağıda verdiğim komutu kopyalayıp yapıştır sonra enter'a bas.
[CODE title="Search Indexer"]sc config “wsearch” start=delayed-auto && sc start “wsearch” command.[/CODE]

Debloat aracı kodunun güvenli olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz ? Sisteme böyle bir kodu girmek tehlikeli olmaz mı ?

Debloat aracı kodunun güvenli olup olmadığını nasıl anlıyorsunuz ? Sisteme böyle bir kodu girmek tehlikeli olmaz mı ?
Debloat aracı zaten dediğim gibi popüler bir youtuber olan Chris Titus Tech tarafından yapıldı.

Kanalını buradan inceleyebilirsiniz:

Aracın güvenli olup olmadığına gelirsek bu araç açık kaynak kodlu, buyrun github linkini bırakıyorum. Kodlarını istediğiniz kadar inceleyebilirsiniz.

Ben incelemesini bilmiyorum işte istediği kadar açık kaynak kodlu olsun forumda bu kodu anlayan kaç adam çıkar tartışılır. Söylemek istediğim güvenilir olup olmadığına nasıl karar veriyorsunuz ? Kodunu incelediniz mi ? Bu soruları iş olsun diye sormuyorum açıkçası yanlış anlaşılmasın sadece merak ediyorum.

Şöyle düşün: zararlı bir yazılım yapmak istiyorsun diyelim, niye kodlarını açık kaynak kodlu yaparsın ve niye kodlarını internete koyarsın? Zararsız olmasını kanıtlarken açık kaynak kodlu olduğunu söylememdeki amaç bu zaten, hiçbir insan zararlı yazılım yaptıktan sonra insanlar tarafından anlaşılmasını istemez.

Ayrıca internette kodları inceleyeip güvenli olduğunu söyleyen kişiler var merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…