Çözüldü Windows 10 ve 11'de 0x80072EE2 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

omer.ylgn

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 GB 3000 MHz CL16
Ekran kartı
RX5600 XT
Anakart
Asus prime B450M-K
İşlemci
Ryzen 5 3600
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 2 gün önce PC'ye format attım, o zaman böyle bir sorun yoktu tabii. Format sonrası Windows etkinleşmiyordu ve bunun yanında Microsoft Store açılmıyordu. WhatsApp vs. indiriyordum, hem mağazada hem etkinleştirme ekranında 0x80072Ee2 hata kodu yazıyordu. Biraz araştırdım, denediğim hiçbir yöntem işe yaramadı. Tekrar Microsoft sitesinden Windows 10 indirdim, temiz kurulum yaptım fakat yine çözüm olmadı (bütün güncellemeleri ve sürücüleri yapmama rağmen). Belki Windows 10 sorunludur diye düşünüp Windows 11 indirip kurdum, yine aynı. Donanımsal bir arıza olduğunu düşünmeye başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Belki işinize yarayabilir.

Bağlantıdan kaynaklıymış malum Türk Telekom altyapı çekmediği için merdiven altı firmalardan leş internetler almaya mecbur kalıyoruz. Telefonun internetini bağladığımda düzeldi. Teşekkürler.
Belki işinize yarayabilir.

Bağlantıdan kaynaklıymış malum Türk Telekom altyapı çekmediği için merdiven altı firmalardan leş internetler almaya mecbur kalıyoruz. Telefonun internetini bağladığımda düzeldi. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı