Rehber Windows 10 ve 11'de Emulatörsüz Android Çalıştırma ile APK ve XAPK Kurma (WSA)

Bir ihtimal ama keymapper ile belki oynanabilir.
Denemek lazım. Ne kadar verimli olduğu anlaşılır. Ama kullandığı kaynaklardan ötürü ben kullanmıyorum bunu. Açılır açılmaz 4GB RAM yiyor, benim sistemim 8GB. Onun yerine emulatörden devam ediyorum.

Bence en rahatı Linux. Kurdum waydroidimi kullanıyorum. Android 11 ve LineageOS kullanıyor. Tek sıkıntısı Aurora droid veya Play Store açmıyor

Bence en rahatı Linux. Kurdum waydroidimi kullanıyorum. Android 11 ve LineageOS kullanıyor. Tek sıkıntısı Aurora droid veya Play Store açmıyor
APK olarak kurabiliyorsunuzdur ama her şeyi, değil mi?

Teşekkürler rehber için. CapCut gibi düzeleme uygulamalarını telefonum kaldırmıyordu ve herkes alay ediyordu. Şimdi bunu da bilgisayarımdan yapmanın yolunu buldum. Biraz da onlar ağlasın bana da yap diye.

Teşekkürler rehber için. CapCut gibi düzeleme uygulamalarını telefonum kaldırmıyordu ve herkes alay ediyordu. Şimdi bunu da bilgisayarımdan yapmanın yolunu buldum. Biraz da onlar ağlasın bana da yap diye.
Bu yöntemle CapCut açıldı mı, test ettiniz mi?

Peki. Buna bilgisayardan nasıl dosya aktaracağım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…