Windows 10 ve Defender RAM kullanımı çok fazla

Yurusenai

Hectopat
Daha fazla  
  • Masaüstü Pencere Yöneticisi: 2.592.0 MB.
  • Antimalware Service Executable: 1.784.0 MB RAM kullanımı söz konusu. Bilgisayar boştayken!
2 kere yeniden başlattım. 1.'sinde masaüstülü olan normal değerine düştü ancak antimalware 1800'lerdeydi.
2.'sinde iki değer de normal değerlerine geriledi.
Arada böyle çıkışlar yapabiliyor. Bunlar normal mi? Ne önerirsiniz?
i7 işlemci 10750. 32 GB RAM var. Acer Nitro 5. 1 TB SSD, 2 TB HDD'si var.

Arkada Opera, AutoCAD ve Discord'un çalışması sanırım bu anormal durumu açıklamıyor, o yüzden sormak istedim.

Dosya Ekleri

• buned.png
    buned.png
    69,4 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an tarama yaptığı içindir virüs programı arka planda tarama yapıyor normal taraması bitince duracaktır. Bende şaun 200 MB kullanıyor.
  • Masaüstü Pencere Yöneticisi: 2.592.0 MB.
  • Antimalware Service Executable: 1.784.0 MB RAM kullanımı söz konusu. Bilgisayar boştayken!
2 kere yeniden başlattım. 1.'sinde masaüstülü olan normal değerine düştü ancak antimalware 1800'lerdeydi.
2.'sinde iki değer de normal değerlerine geriledi.
Arada böyle çıkışlar yapabiliyor. Bunlar normal mi? Ne önerirsiniz?
i7 işlemci 10750. 32 GB RAM var. Acer Nitro 5. 1 TB SSD, 2 TB HDD'si var.

Arkada Opera, AutoCAD ve Discord'un çalışması sanırım bu anormal durumu açıklamıyor, o yüzden sormak istedim.

Kullanım deneyiminizi etkilemiyorsa dikkate almayın derim. Muhtemelen tarama anına denk geldiniz.

Artı -1 Eksi
Kullanım deneyiminizi etkilemiyorsa dikkate almayın derim. Muhtemelen tarama anına denk geldiniz.
Sanırım tarama yapmıyordu esnada kontrol etmiştim. Yakındığım asıl konu şu: Bilgisayarın kullanım ömründen yiyebilir sürekli böyle tekrar etmesi durumunda
Cevaplayan bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Konunun takipçisi olacağım. Aynı durumu yine yaşarsam ve çözümleyebilirsem paylaşmak istiyorum.

Sanırım tarama yapmıyordu esnada kontrol etmiştim. Yakındığım asıl konu şu: Bilgisayarın kullanım ömründen yiyebilir sürekli böyle tekrar etmesi durumunda
Cevaplayan bütün herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Konunun takipçisi olacağım. Aynı durumu yine yaşarsam ve çözümleyebilirsem paylaşmak istiyorum.
"Kullanım ömründen yiyebilir" mi? Bilgisayarınızı bu kadar korkarak kullanmayın. Sizin ömrünüzden yer yoksa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı