Windows 10 ve Intel HD 5500 arayüzde yırtılma

iammehmeterden

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Esenler, İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Müzik Prodüktörü
En son Windows güncellemesini alan cihazım bugün sabah bilgisayarı açtığımda beni arayüzde yırtılmalar ile karşıladı. Çoğu şeye erişemiyorum göremediğim için, driverları değiştire değiştire denedim ama driver yüklediğim an bu sorun başlıyor.
Acer Aspire E5-573-38D1
Intel i3 5005U, 4 GB RAM, HD Graphics 5500
Windows 10 Eylül güncellemesi

IMG_20181023_150911.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro Sürüm 1803'e temiz Kurulum ile geçmeyi deneyebilirsiniz.

Ekran kartı bozulmuş gibi görüntü almışsınız. Belki sağlamdır. Eski versiyon sorun yaşamadığınız Windows sürümüne dönerek denemeniz lazım.

Ekran kartı bozulmuş gibi görüntü almışsınız. Belki sağlamdır. Eski versiyon sorun yaşamadığınız Windows sürümüne dönerek denemeniz lazım.
LoL'de 30 FPS alıyorum bu halde, ekran kartı yanmış olsa herhalde hiç bir şekilde yük altına giremez diye düşünüyorum.

LoL'de 30 FPS alıyorum bu halde, ekran kartı yanmış olsa herhalde hiç bir şekilde yük altına giremez diye düşünüyorum.
Evet ama bunu yazmadınız ilk mesajınızda. Şu görüntüye bakan donanımsal bir sorun olduğunu düşünür. Oyun oynayabiliyorsanız sürücü kaynaklı hatanız var demektir. Yeni sürücü varsa onu deneyin. Ya da Windows sürümünü sorun yaşamadığınız versiyona getirin.

Dediğim gibi sürücü hatası.
Düzeltmek için en sağlıklı yöntem temiz kurulum.
Yinede şunu deneyin: Güvenli modda DDU ile kaldırın tekrar yükleyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı