Windows 10 veri silinmeden format atılır mı?

emirc.2

Decapat
SSD'de bütün yer açma taktiklerini denedim çok etkili olanlar oldu ama bir Valorant kuracak kadar olmadı sıfırlamayı tercih ediyorum. Sıfırlarsam internetim oturduğum mahallenin altyapısı kötü diye çok yavaş 8 oyunu silmeden format atmayı nasıl başarabilirim? Oyunlar toplam 200 GB yakın ve USB bellek alacak kadar paramda yok ne yazık ki.😢

SSD'de bütün yer açma taktiklerini denedim çok etkili olanlar oldu ama bir Valorant kuracak kadar olmadı sıfırlamayı tercih ediyorum. Sıfırlarsam internetim oturduğum mahallenin altyapısı kötü diye çok yavaş 8 oyunu silmeden format atmayı nasıl başarabilirim? Oyunlar toplam 200 GB yakın ve USB bellek alacak kadar paramda yok ne yazık ki.😢
hayır malesef her şey silinecek

Kaç adet SSD veya HDD kullanıyorsun 2 taneyse büyük boyutluları ona at diğerlerini kendin indirirsin veya türknete geç ben kullanıyorum GTA 5 i 23 dkda indirdim

Anlamadığım sıfırlayıp 8 oyunu tekrar kursan bile yine yer sıkıntısı çekeceksin ve yine Valorant yükleyemeyeceksin. Neden sıfırlamak istiyorsun?

İlk aklıma bu geldi ama çok uğraşması gerekecek.

Gülü seven dikenine katlanır hesabı diyecektim lakin o kadar uğraşmasına gerek yok, 2 diski birleştirip yeni disk oluşturacak ardından belirlediği oyunları atıp format işlemine geçecek oradanda dilediği diski biçimlendirecek.

Anlamadığım sıfırlayıp 8 oyunu tekrar kursan bile yine yer sıkıntısı çekeceksin ve yine Valorant yükleyemeyeceksin. Neden sıfırlamak istiyorsun?
Öncelikle HDD 298 gb 200gb tahmini olarak bir şey oraya kurucağım, SSD ise 111 gb SSD Valorant kurmaya gayet yeterli yer sıkıntısı konusundada hiç bir şekilde olmaz bence tahmini şekilde, gelelim neden sıfırlamak istiyorum, şuan hiç bir şekilde yer açamıyorum ama formatlarsam açılır.

TurkNet'e geç ben kullanıyorum GTA 5'i 23 dakikada indirdim.

Hatay/Payas'da oturuyorum hiçbir şekilde altyapılar TurkNet kaldırmıyor.

Dosya Ekleri

• hq720.jpg
    hq720.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 23

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı