Dün bilgisayarıma format attım, daha önceden windows 10 kuruluydu tekrar windows 10 kurdum. Önceden kullandığım programları tekrar kuruyorum. Ancak kurulum esnasında bu hatayı alıyorum.
Sistem özellikleri:
Aslında program kuruluyor açılıyor da ama pencereleri kapatmak için Ok dediğimde kurulumu iptal edip geri sarıyor. İnternette biraz araştırdım ancak sorunu çözemedim. Hatadaki kayıt defteri klasörünün izinlerini administrator yaptım, CCleaner ve ASC ile temizleme yaptım, sfc scannow da da bir şey çıkmadı. Foxit PhantomPDF kurulumunda aynı hatayı alıyorum. Sorunun çözümünde yardımcı olursanız sevinirim.Error 1402.Could not open key: HKEY LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Internet Explorer\MAIN\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION. Verify that you have sufficient access to that key, or contact your support personnel.

Sistem özellikleri:
Güncelleme : Format attım sorun çözüldü, okuyup yardımcı olamayan herkese teşekkürler.Microsoft Windows 10 Pro Education (1809) x64 -- Intel(R) Core(TM) i5-4200H CPU @ 2.80GHz -- NVIDIA GeForce GTX 850M -- 12GB RAM
Son düzenleyen: Moderatör: