-Kondansatör-
Kilopat
Az önce güncellemeleri denetle dedim Windows Update üzerinden geldi şimdi ama site de hala ISO yayınlanmadı sanırım.
Son düzenleyen: Moderatör:
3 dk de indirdi, kurdu bende.Güncelleme dün akşam geldi bana. Henüz yapmadım ama yapacam. Biraz beklesem mi diye düşünüyorum sadece.
Sorun kurması değilde, performans nasıl onu merak ediyorum. Muhtemel akşam kurarım gibi.3 dk de indirdi, kurdu bende.
Türkçe sayfasında sürüm 1909 ile ilgili güncelleme notları daha yok. Şimdilik İngilizce sayfasından bakabilirsin.Bu tarz güncellemelerin yeniliklerini nereden görebilirim?
Teşekkür ederim bilgilendirme için.Türkçe sayfasında sürüm 1909 ile ilgili güncelleme notları daha yok. Şimdilik İngilizce sayfasından bakabilirsin.
Windows 10 Güncelleme geçmişi - Türkçe
Windows 10 Güncelleme geçmişi - İngilizce
Bu güncelleme ile gelen bazı özellikler ve işlemci performans iyileştirmeleri, 1903 sürümünde sunulduğundan, güncelleme yapınca sürüm notu değişiyor. Ayrıca gözükmeyen özellikler 1909 yükleyince gözüküyor.
Belki Windows bu güncelleme sistemini diğer sürümler ile birlikte sunmaya devam eder. Bir yandan Insider üzerinden test ederken, bir yandan insanların kullanımına sunmadan ara güncellemeler ile yeni sürüme sistemi hazırlar. Böylece büyük güncellemeler herkese sunulduğunda, sunucu yoğunluk sorunları ve kalıcı hataların önüne geçerler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.