- Makaleler
- 13
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 yada windows 8.1 DVD'ye kurmak istesem nasıl bir yol izlemem gerekiyor? DVD'ye kurmak istememin sebebi anakartımın UEFI desteği olmayışından. Şimdiden teşekkürler.
Gerçekten USB'den oluyor mu? Ben UEFİ destekli anakart olmadığı takdirde USB'den olmayacağını biliyordum meğerse oluyormuş. Teşekkür ederim.Anakartın UEFI desteği olmasa bile USB'den kur derim. Her hâlükârda DVD'den hızlı. İllâ DVD'ye kurcaksan iso dosyasını kalıba yazdır. Ashampoo, Nero falan. Bunların haricinde dosyayı Windows USB/DVD Tool aracı ile DVD'ye aktarabilirsin.
NTFS'e biçimlendirdim. Windows tool programını indirdim. Windows 10 önizleme sürümünü indirdim. Şimdi ne yapacağım?Oluyor, inan DVD eziyet.
İso dosyası karşıdan yüklemeler bölümünde. Oradan mı alıp tool programına atacağım?Programı açın, sanırım iso dosyasının bulunduğu konumu isteyecek, seçin daha sonra size iki seçenek çıkacak USB yi seçin ve başlama butonuna basın.
İso dosyası karşıdan yüklemeler bölümünde. Oradan mı alıp tool programına atacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.