Çözüldü Windows 10 video izlerken sistemin yeniden başlatılması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cihan_34

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar,
Bayağıdır buralara girmiyordum, özlemişim yahu 🙂. Sebebini anlamadığım bir sorunum var. Umarım yardımcı olursunuz.
Ben de i3-6100 Intel işlemci, 8cig Kingston 2*4 RAM, ASUS R9 380 2cig 256 Bit ekran kartlı bir toplama makine var. Bilgisayarı açtığımda herhangi bir oyuna girdiğimde ya da lokalden video vs izlerken (k-Lite kullanıyorum) atlamalar vs yaptığımda bilgisayar birden restart atıyor ve attıktan sonra bazen açılışta kilit ekranında herhangi bir tuşa bastığımda tekrar restart atıyor ve birkaç kere tekrarlıyor. Ben PSU'dan olabileceğini düşünüyorum ama emin değilim. PSU Cooler Master kasanın dahili 500W PSU'su.
Sorunun PSU'dan olduğuna emin olsam değiştireceğim fakat emin olmadığım için boşa para harcamak istemiyorum.

Teşekkürler, iyi forumlar ✋✋

Çözüm
Kanka temiz format atılmamış olabilir Windows 10 geç HDD yerine SSD kullan derim ama ekran kartında sıkıntı var diye düşünüyorum video izlerken kendini en çok yoran ekran kartı değiştir ekran kartını ama başka yolarda var eğer olduysa çözülür her şey.
Ya hocam en son 1 yıl önce falan format atmışımdır hatta belki de 1.5 yılı geçmiştir. Formatın kesin çözüm olacağını bilsem format atıcam da boşuna da 2 saat data taşımakla uğraşmak istemiyorum.
Donanımsal bir şey ise onu değiştirip ya da tamir ettirip yoluma devam ederim. Eyv yinede.
Herkese selamlar, sorunu çözdüm. Maalesef güç kaynağından sorun. Yeni bir power aldım şu an gıcır gıcır çalışıyor 😅.
Teşekkürler herkese.
Selam, neden ssd'den kaynaklanabilir ki? Makine de 1 tane toshiba 480cig ssd var ama daha önceden böyle bir sorun yoktu. 1TB'lık HDD var 5 6cig falan boş yer var.

Kanka temiz format atılmamış olabilir Windows 10 geç HDD yerine SSD kullan derim ama ekran kartında sıkıntı var diye düşünüyorum video izlerken kendini en çok yoran ekran kartı değiştir ekran kartını ama başka yolarda var eğer olduysa çözülür her şey.

Ya hocam en son 1 yıl önce falan format atmışımdır hatta belki de 1.5 yılı geçmiştir. Formatın kesin çözüm olacağını bilsem format atıcam da boşuna da 2 saat data taşımakla uğraşmak istemiyorum.
Donanımsal bir şey ise onu değiştirip ya da tamir ettirip yoluma devam ederim. Eyv yinede.
Herkese selamlar, sorunu çözdüm. Maalesef güç kaynağından sorun. Yeni bir power aldım şu an gıcır gıcır çalışıyor 😅.
Teşekkürler herkese.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı