Windows 10 VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR Hatası

zgr123456

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Windows 10 yüklü eski dizüstü bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası veriyor ve bu ekranda "VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR" yazıyor. Minidump dosyası; minidump
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar Windows 10 yüklü eski dizüstü bilgisayarım sürekli mavi ekran hatası veriyor ve bu ekranda "VIDEO_DXGKRNL_FATAL_ERROR" yazıyor. Minidump dosyası; minidump
Şimdiden teşekkürler.
Selamlar,
Bilgisayarınıza yeniden kurulum yaptınız mı? Driver güncellediniz mi? Driver güncellediyseniz hangisi? Bu sorunu nezaman vermeye başladı ne yaptıktan sonra vermeye başladı?

Sorunun genel nedeni yanlış kurulmuş driver yada aslında kurulmaması gereken bir driverı kurduğunuzdan dolayı veriyor. Genel hatlatırla bu neden den dolayı veriyormuş.. İncelemenizde fayda var..

Kolay Gelsin..

Selamlar,
Bilgisayarınıza yeniden kurulum yaptınız mı? Driver güncellediniz mi? Driver güncellediyseniz hangisi? Bu sorunu nezaman vermeye başladı ne yaptıktan sonra vermeye başladı?

Sorunun genel nedeni yanlış kurulmuş driver yada aslında kurulmaması gereken bir driverı kurduğunuzdan dolayı veriyor. Genel hatlatırla bu neden den dolayı veriyormuş.. İncelemenizde fayda var..

Kolay Gelsin..
Merhaba cevabınız için teşekkürler. Oyun oynarken bir anda dondu uzunca bir süre cevap gelmeyince ben de laptopun bataryasını çıkararak kapatmak durumunda kaldım. Windows 10 kendini otomatik onarım moduna aldı. Bu sorunu düzelttim. Ardından bu hatayla mavi ekran vermeye başladı. Ben de Windows 10'u veri kaybetmeyecek şekilde sıfırladım. Bundan sonra bilgisayar normal çalışıyordu. Sonrasında her zaman kurduğum Nvidia sürücüsünü kurarken yine aynı hatayı vermeye başladı. Şimdi hata vermeden sadece güvenli modda çalışabiliyor.

Selamlar,

Nvidia sürücüsü ve yazılımını tamamen kaldırın windows elindeki nvidia sürücüsünü kendisinin kurmasını bekleyin bir ihtimal sorununuz çözülür bu şekilde biraz sürücü versiyonu geriden gidiyor ama sürücü sorunları çok daha az yaşanıyor..

Kolay Gelsin..

Teşekkür ederim öncelikle,

Dediğinizi yaptım daha sonra sürücüyü GeForce Experience üzerinden güncelledim bilgisayarı yeniden başlattığımda Windows kendini otomatik onarım moduna aldı. Bilgisayarı güvenli modda başlatıp son sürücüyü kaldırıp tekrardan başlattım. Bu seferde bilgisayarda oyun açılmıyor. Oyun açmamasını geçtim anlamadığım nokta şu ana kadar kullandığım sürücü neden bu şekilde hata vermeye başladı?

Neyse tekrardan çok teşekkürler..

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı