Windows 10 Video_TDR_Failure (atikmpag.sys) Hatası

Lotherrald

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı Windows 10'a yükselttikten (yaklaşık bir ay) sonra oyun açtığımda bir iki dakika geçtikten sonra mavi ekran hatasıyla karşılaşıyordum. Sonra bilgisayar hiç açılmamaya hep mavi ekran vermeye başladı ve sorunun Windows'ta olduğunu düşünüp Windows 7'ye tekrar geçtim. (Sonra tekrar Windows 10'a geçtim) Sonra da sürücüleri güzelce yeniledim ama güncelleme yaparken bile mavi ekran verdi. Ve şu anda internette dolaşabiliyorum fakat CS:GO açtığımda uzun bir süre siyah ekranda kalıyor ve mavi ekran hatası alıyorum.

Minidump: 071916-23125-01.rar

Bilgisayar markası: Dell Inspiron 3521
1.Ekran Kart:Intel HD Graphics 4000
2.Ekran Kart:AMD Radeon HD 7670m

ben şimdi ddu ile hem inteli hem de amdyi sifirladim . sonra yeniden baslatip driverlari kurdum ama amd driceri sanki calismadi gibi oldu, icinde hicbir sey yoktu sanki paketin, bir de üstüne wifi a baglanamiyorum (Bu ağa bağlanılamıyor) verdiginiz linkteki yukledigimin bir altindakini yukleyecegim bir de oyle deneyecegim. Tesekkur ederim, iyi geceler.

Mavi ekran hatası genelde donanımsal bir problemden dolayı oluyor.
durduk yere bozulmasi tuhafima gitti inş yazilim hatasidir

ben şimdi ddu ile hem inteli hem de amdyi sifirladim . sonra yeniden baslatip driverlari kurdum ama amd driceri sanki calismadi gibi oldu, icinde hicbir sey yoktu sanki paketin, bir de üstüne wifi a baglanamiyorum (Bu ağa bağlanılamıyor) verdiginiz linkteki yukledigimin bir altindakini yukleyecegim bir de oyle deneyecegim. Tesekkur ederim, iyi geceler.

durduk yere bozulmasi tuhafima gitti inş yazilim hatasidir
Ellemediysen bi temas kurmadıysan ekran kartıyla fanı temizliycem diye çıkmış olabilir, algılamıyor olabilir veya hasar görmüş olabilir.
Yani eminsen kurmadığına bu sorunlar olmaz. Driveri sil yükle yine veya bi güncelleme programı ile son sürümüne getir.

Ellemediysen bi temas kurmadıysan ekran kartıyla fanı temizliycem diye çıkmış olabilir, algılamıyor olabilir veya hasar görmüş olabilir.
Yani eminsen kurmadığına bu sorunlar olmaz. Driveri sil yükle yine veya bi güncelleme programı ile son sürümüne getir.
Yarın ben biraz driverları kurcalayayım o zaman. şu anki halinden daha kötü olamaz bence. teşekkür ederim ilgin için

sanırım amd ekran kartı ölmüş. ilginiz için sağ olun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı