Windows 10 Virüs Bulaşması

Makaleler
6
Yer
Ankara
Daha fazla  
Saçma sapan bir yerden indirme yaptığım için bilgisayırıma ciddi bir virüs bulaştı. Kasamın içinden garip garip sesler çıkmaya başladı, temam kendi kendine değişiyor, sürekli varsayılan tarayıcımdan yeni sekmeler açılıyor, 10-15 dk sonra PC donup kalıyor. Windows 10'um orijinal, virüs programım yok Windows Defender var.

Sorun büyümeden kökünden iptal etmek istiyorum.

@Murat5038

Format atmak istemiyorum hele hele şu zamanlarda. Format atmamak için her şeyi yapabilirim.

İnanamıyorum, MBAM ve AdwCleaner'la tarattım ve bir anda kasamın içindeki o rahatsız edici ses gitti. Büyük ölçüde düzeldi gibi, saydığım tüm sorunlar kayboldu. Yapmamı önerdiğiniz bir şey var mıdır?

MBAM ve AdwCleaner'la tarama yaptığımda 300'e yakın "threat" buldu. Sistemi yeniden başlatıp, Kaspersky TDSSKiller, AdwCleaner, MBAM, HitmanPro ve Zemana Antimalware'le tekrardan tarama yaptım hepsi 0 "threat" buldu. Yapmamı önerdiğiniz bir şey var mıdır?

Sen zaten yapmışsın yapacağını. Bize bi'şey kalmamış.
Bundan sonra virüs programı yüklemeyi ihmal etmeyin. Nedense virüs bulaştıktan sonra yüklemişsiniz. Devamlı kullansaydınız uğraşmazdınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı