Windows 10 vs 11

lorlie

Femtopat
Katılım
14 Nisan 2023
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Bilgisayarıma Windows 11 Pro kurdum ara yüzünü beğenerek kullanıyorum fakat bazı hatalarla karşılaştım. (Excel kullanırken bir anda bilgisayar yeniden başlatıldı ve pın konusunda ciddi sorun oldu ) Biraz endişenmeye başladım sizce Windows 10'a geçmeli miyim yoksa Windows Pro yerine Windows Home da kalıp kullanmalı mıyım? ( bilgisaarım ideapad 5)
 
Son düzenleme:
Bilgisayarıma Windows 11 Pro kurdum ara yüzünü beğenerek kullanıyorum fakat bazı hatalarla karşılaştım. (Excel kullanırken bir anda bilgisayar yeniden başlatıldı ve pın konusunda ciddi sorun oldu ) biraz endişenmeye başladım sizce Windows 10'a geçmeli miyim yoksa Windows Pro yerine Windows Home da kalıp kullanmalı mıyım?

Win 11'de kullandım Win 10'da kullandım Windows 11 tercihimdir ama şu an 10dayım :D
 
ReviOS veya atlasos😎. Windows 11 hala adam olamadı bana kalırsa. Eski sistemlerle de Windows 10 kadar uyumlu çalışmıyor. Hala daha ara sıra güncel sistemlerde de Windows 10 kadar stabil değil.
 
Birkaç ay sonra tekrar denemek istedim yükledim bayağı akıcılaşmış tabii ki sisteme göre değişir pencereyi tam ekran yapma tam ekrandan küçültme işlemlerinde akıcı değildi onlar düzelmiş. Sürüm olarak Windows 11 Home SL kullanıyorum daha hafif oluyor.
 

Geri
Yukarı