Windows 10 vs 8.1

4 GB RAM Windows 10 için pek memnun edici değil. Eğer HDD`ye sahipseniz 8.1 sürümüne geçmenizi tavsiye ediyorum. Hem daha az RAM kullanıyor hem Windows 10`dan daha hızlı açılıyor.

Bence Microsoft Store neredeyse hiç kullanılmıyor kullanılıyorsa bile Win 8.1 böyle bir bilgisayarda daha fazla performans verir Win 8.1 ve Windows 10 superlite kullandım 4 GB RAM olan bir bilgisayarda bilgisayarın açılma hızında bile ciddi bir fark var.

Laptop kullanıyorum ve 4 GB RAM'e sahibim. Windows 10 kullanıyorum şu anda, bilgisayar boşta iken RAM kullanımı %55 %65 arasında geziyor. Windows 8.1'e düşürürsem ortalama ne kadar kullanım azalır?
4 gb ram win 10 kullanmak zor ram kalmaz win 8.1 gecmek daha mantıklı

O anlamda demedim zaten artık sadece güvenlik alıyor yani sürekli düzeltilen bir sürüm değil.

Windows 10 daha stabil bir sürüm orası doğru ama sistem 4 GB ben oyun oynarken Windows 10 da RAM yetersizliğinden bilgisayar yeniden başlıyordu.

Windows 10 daha stabil bir sürüm orası doğru ama sistem 4 GB ben oyun oynarken Windows 10 da RAM yetersizliğinden bilgisayar yeniden başlıyordu.

Benim bilgisayarımın özellikleri kötü olduğu için Windows 10'un ghost pectre sürümünü kullanıyorum ve önceden Windows 7 yüklüydü performans farkı var boşta 350-400 arası harcıyor emin değilim çok ama hızlı o sürüme geçebilirsin ayarlar var sadece isteğe bağlı Microsoft Store falan yükleyebiliyprsun.

Zaten başta Windows 10 yüklüydü Windows 7'ye geçtim bazı uygulamaları açmadı diye Windows 10 superlite indirdim ama yine de çok yavaşlıyordu dosya gezgini 20 saniye gibi bir sürede açılıyordu bu yüzden Win 8.1 geçtim ayrıca retro arayüzü modlanmış olan hali hoşuma gidiyor.

Bilmiyorum bende yeni kullanmaya başladım eğer eskiden kullanıyorsan belki güncellemişlerdir ondan hızlanmıştır bir de Minecraft gibi oyunlar için Windows 8.1 daha iyi oluyor galiba öyle biliyorum.

Bilmiyorum bende yeni kullanmaya başladım eğer eskiden kullanıyorsan belki güncellemişlerdir ondan hızlanmıştır bir de Minecraft gibi oyunlar için Windows 8.1 daha iyi oluyor galiba öyle biliyorum.

CS 1.6 ve Minecraft 35 40 arası FPS veriyor normalde Windows 10 5 10 FPS arası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…