Fikir beyanı istemişsin konu içeriğinde, kendi fikrimi belirttim hemen savunmaya geçtin, burada nasıl olur da fanboyluk yapan sen değil de ben olurum? Fikir istiyorsan savunman gereken bir şey yok demektir, bir şey savunmak istiyorsan neden fikir istiyorsun? Benim fanboyluk yapabileceğim bir kaynağım yok, elimde ne telefon olarak ne de bilgisayar olarak bir Apple cihaz kullanmıyorum. Sadece tecrübelerimi konuşturuyorum, şimdiye kadar Linux da dahil olmak üzere bir çok işledim sistemi denedim, macOS'un Maverick'inden (o zamanlar ismi Mac OS X'di) tutun Mojave'ye kadar hepsini Hackintosh olarak denedim, Linux'ta ise Arch Linux'tan tutun Slackware'e kadar hepsini denedim ve bu kadar işletim sistemi denediğim halde gelip en kötüsünün Windows olduğuna karar verdiysem bu böyledir. Burada fanboy sayılabilecek bir şey yok, Windows kötü bir işletim sistemi bunu kabullenmek gerek, bir çoğumuz zorunluluktan kullanıyoruz bu sistemi sen de öyle, şu saydığım sistemlerden herhangi birini uzun süre deneme fırsatı bulmuş olsaydın eğer, Windows fanboyluğu yapmazdın zaten. Çünkü kimse Linux veya macOS gibi sağlam sistemlerini kullanma fırsatı olup da Windows daha iyi demez, en azından aklı yerinde olanlar.