Windows 10 vs Windows 11

ResThey

Centipat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
rtx 3060
İşlemci
i7 12700h
İyi akşamlar.
2022 yılında genel olarak Windows 10 11'e göre daha iyiydi.
Peki günümüzde Windows 10 mu daha iyi 11 mi Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

İyi akşamlar.
Ben hala windows 10 dayım başka sistemden denemiştim windows 11 hoşuma gitmedi.Ama geri dönülebiliyor sanırim windows 10 a.Windows 11 e geçebilirsin.

10'a geri dönmüştüm 11'den ve oyunlarda fps değerlerim 11'den daha kötüydü. 11 gayet stabil durumda kendi adıma konuşursam. Herhangi bir sorunu kalmamış gözüküyor. Sizin sistem de 11'de daha iyi performans verecektir inanın.

İyi akşamlar.
Bazı konularda özellikle işlemci yönetimi ve bazı driver konularında 11 daha iyi. Sorunu yok hiçbirinin açıkçası. İnternete gidip baksanız cevabı zaten alırdınız konuya gerek yok. İster geçin ister kalın.

Windows iyidir hocam. Sisteminiz iyi ise (ki öyle) performans anlamında birinin diğerini geçeceğini sanmıyorum. Tecrübelerle sabittir

Bir iki ay önce bende kullanıyordum. Tonla hata vardı.

11 kullanıyorum ve hiç sorunla karşılaşmadım eskiden 10 daha iyiydi ama 11 şu an daha stabil.

Windows 10 müptelası birisi olarak söylüyorum ki, son işletim sistemi ve üzerine sürekli güncelleme gelecek şekilde olmalıydı.
Çalıştığım şirkette çoğu bilgisayara Windows 11 kurmuşlar ve aşırı berbat. Hem kullanışsız, hem de hala hatalı çalışıyor. Sürekli donma oluyordu, işletim sistemini Windows 10'a çevirdik geçti.

Windows 10 benim için şu an tek işletim sistemi. W11 asla beğenmiyorum. Asla da kullanmam sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı