Daha öncesine gidecek olursanız Windows XP de çok iyi.
Stabiliten kastınız tam olarak nedir? Çökme durumu vs ise ben hiç yaşamadım. Hız konusunda belirttiğim üzere w10 ve w11 de kullandım. Sistem bileşenleri iyi olduğu sürece benim için w11 önde.Şu an stabil ve hızda hangisi daha önde?
Ne bekliyorsunuz ki? Sizin yerinize oyun mu oynasın?Hocam Windows 11 bana garip geliyor hala Windows 10'dan devam ediyorum bende açıkçası geçilecek kadar yenilik gelmemiş bana göre Windows 11'e.
1-belki eskiden.
2-Explorer mi? O da ne?
3-32 GB RAM var yarısından fazlası boş.
4-benim kullandığım programlarda öyle bir durum olmadı.
5-neye göre?
hızdan bahsediyorum aslında sadece. R5 5600, RX 7700XT, 16GB Ram kullanıyorum. 11 daha mı iyi olur dersin?Stabiliten kastınız tam olarak nedir? Çökme durumu vs ise ben hiç yaşamadım. Hız konusunda belirttiğim üzere w10 ve w11 de kullandım. Sistem bileşenleri iyi olduğu sürece benim için w11 önde.
Ne bekliyorsunuz ki? Sizin yerinize oyun mu oynasın?![]()
R5 5600, RX 7700XT, 16GB Ram kullanıyorum.Aslında mantıklı olursak o daha iyi bu daha iyi diyemeyiz, arkadaşın test etmesi gerek.
Belki onun sisteminde Windows 11 daha stabil çalışacak.
Veya Windows 10 daha stabil çalışacak.
Arkadaşın sistem özelliklerini bilmemiz gerek.
Windows 10 daha stabil ve hızlıdır.
Windows 10 Explorer.exe'si daha iyidir.
Windows 11 daha fazla RAM kullanır.
Windows 11'de bazı programlar çok geç açılır.
Windows 11'de FPS düşüşü yaşarsınız.
Sadece oyun ve web için kullanacak olsan neden 10 seçerdin? Çünkü öyle kullanacağım.
Bilgiler doğruyssa aradığım her sorunun cevabı burada.
Windows 11 de performans kaybı yaşarsınız Windows 10 da kal bence
güvenlik açısından haklılar.Benim bilgisayarımda da performans kaybı oldu, bize hocalarımız gecmememizi tavsiye etmişlerdi hem güvenlik açısından hem performans açısından daha kötü olduğunu dediler ben çok anlamıyorum o işlerden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.