Windows 10 vs Windows 11

Hocam sistem özellikleriniz nedir?

Windows 11 daha iyidir. Eğer 10 senelik bir işlemci kullanmıyorsan düşüş yaşanmaz.
Yok hocam ryzen 5 7500 f var

Windows 11'in son güncellemesinde oyun performansının düşürüldüğünü duydum. bu sorun düzeltilene kadar geçme bence.
Bir taraf memnun bir taraf performans hala sıkıntılı diyor hocam anlam veremiyorum ki ben de

Windows 11'in son güncellemesinde oyun performansının düşürüldüğünü duydum. bu sorun düzeltilene kadar geçme bence.
Bir taraf memnun bir taraf performans hala sıkıntılı diyor hocam anlam veremiyorum ki ben de
Hocam sistem özellikleriniz nedir?
Ryzen 5 7500 f
4060 ti 8gb
2x8 ddr5 ram var hocam

Eskiden RDR2'yi yüksekte oynarken iyi FPS alırdım gayet de. Şimdi ise düşükte oynuyorum akıcı olsun diye. Biraz düşüş var maalesef ki.
Belki de biraz daha beklemek daha iyi olucak hocam.

Eskiden RDR2'yi yüksekte oynarken iyi FPS alırdım gayet de. Şimdi ise düşükte oynuyorum akıcı olsun diye. Biraz düşüş var maalesef ki.
Belki de biraz daha beklemek daha iyi olucak hocam.
Hem arayüz hem performans açısından Windows 10 candır ya eğer lisansın varsa Windows 11'e geçme
Oyun oynamak dışında yaptığım bişey yok zaten kalmak mantıklı gibi hocam teşekkürler.

Mesaj atan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı. Sanırım win 10 da kalmak şuan için hala daha iyi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı