Windows 10 vs Windows 11

Merhaba.
Arkadaşlar Windows 10'dan 11'e geçilir mi? CS2 oynuyorum.

Geçilir hocam sistemin fazlasıyla yeterli. Windows 11 sorunsuz çalışır. CS2'de de bir sorun yaşamazsın hatta bazı güncellemeler daha iyi performans bile verebilir.

Hocam Windows 11 Pro kur daha iyi olur oyun oynamak için.

@RowIinq hocam atlas kurdum. Masaüstüne atlas diye klasör geliyor ya. O klasördeki tüm reg dosyaları disable mi yapacağım?
Onlar zaten ayarlı bir şekilde gelmiş hocam. Sana o ayarları gösteriyor ki açmak ya da kapatmak istediğin bir ayar olur ise tek tuş ile düzeltebilesin diye.

@RowIinq o klasörü sileyim mi o halde? Ve ayrıca Windows 11 debloater yapmama gerek var mı önemsiz şeylerri kaldırmak için.

O klasörü silmeyin :) çünkü yapılan ayarlar o klasör içerisinde. İndirmiş olduğun bu Windows sürümü bütün gereksiz ve önemsiz şeylerden arındırılmış sade bir Windows'tur. Tek yapman gereken Windows'u kullanmak.

@RowIinq hocam CS2 oynuyorum ben o yüzden latency düşürmek amacım öyle araştırıyorum ayar vs :)

Onu silersen yapılan ayarlar gidiyor diye biliyorum tam net bilgi sahibi değilim ama sen gene de silme. Ayrıca çalıştır menüsünden services.msc yazıp SysMain ayarını kapat. Ben de yeni fark ettim SSD performansını düşüren bir etken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı