Windows 10 vs Windows 11

Davidswat

Kilopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522251453
Arkadaşlar öncelikle iyi günler,
Yanılmıyorsa Windows 10 desteği bu ay kesildi bende bilgisayarımı veri kaybı olmadan Windows 11'e yükseltmek istiyorum. Sizce geçmeye değer mi ? Herhangi bir donanımsal ve driver açısından bir problem yaşar mıyım? Çünkü bazı forumlarda donanımlar eski sürümde kaldığından problem yaşadığını okudum aydınlatırsanız sevinirim. Bilgisayar özelliklerini aşağıya bırakıyorum.

Bilgisayar Özelliklerim:
  • AMD Ryzen 5600 X
  • MSİ GeForce RTX 3060 Ventus
  • 1 TB SSD
  • 32 GB Ram

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle iyi günler,
Yanılmıyorsa Windows 10 desteği bu ay kesildi bende bilgisayarımı veri kaybı olmadan Windows 11'e yükseltmek istiyorum. Sizce geçmeye değer mi? Herhangi bir donanımsal ve driver açısından bir problem yaşar mıyım? Çünkü bazı forumlarda donanımlar eski sürümde kaldığından problem yaşadığını okudum aydınlatırsanız sevinirim. Bilgisayar özelliklerini aşağıya bırakıyorum.

Bilgisayar özelliklerim:
  • AMD Ryzen 5600 X
  • MSI GeForce RTX 3060 Ventus.
  • 1 TB SSD.
  • 32 GB RAM.

Bence gecebilirsin window11 rin biraz hataları var ama düzeltilir diye düsünüyorum.

Donanımınız çokta eski değil. 6600 XT ile 2 yıldır Win 11 kullanıyorum. Problem yaşamadım.
Teşekkür ederim.

Bence gecebilirsin window11 rin biraz hataları var ama düzeltilir diye düsünüyorum.
Teşekkür ederim sağol.

Sisteminz gayet güçlü, Windows 11’de problem çıkmaz. Ryzen 5600X + RTX 3060 + 32 GB RAM + SSD kombinasyonu zaten güncel donanım sayılır, bu yüzden performans açısından bir sıkıntı yaşamazsın.
Bilgilendirdiğin için sağol peki 0dan mı yüklemek mantıklı yükseştme yapmak mı ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı