Windows 10 vs Windows 11

ethemcomert54

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar,
Yeni edindiğim laptopum için işletim sistemi konusunda kararsızım, aslında ben alışık olduğum için ve Windows 11'deki bilinen sorun ve privacy vs. den dolayı (örneğin son güncellemedeki SSD sorunu) Windows 10 kullanmak istiyorum ama incelemesini yaptığım kanallar ve firma ile iletişime geçtiğimde Windows 11 kullanmamı çokça tavsiye ediyorlar. İnternette konu ile alakalı araştırmalar yapmaya çalıştım ama bir sonuca varamadım, sizce cevap nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neredeyse yıl 2026 olmuş hala bu tarz konuları tartışmaya gerek yok. Güncel kalmak her zaman iyidir.

Tabii ki de Windows 11.

Bir ara XP'den geçmemeye direnenler falan oluyordu :) Çok abartıldığını düşünüyorum, normal kullanımda, düzgün bi PC ile herhangi bir Windows sürümü ile sorun yaşanmaz. Hız mız bilmemne fark etmezsiniz. Çoğu kullanıcı zaten standart, 10'dan 11'e geçmem, geçilmez vesaire gibi şeylere girmeye gerek yok bence. Zaten desteği de kalkıyor.

Bir ara XP'den geçmemeye direnenler falan oluyordu :) çok abartıldığını düşünüyorum, normal kullanımda, düzgün bir PC ile herhangi bir Windows sürümü ile sorun yaşanmaz. Hız mız bilmemne fark etmezsiniz. Çoğu kullanıcı zaten standart, 10'dan 11'e geçmem, geçilmez vesaire gibi şeylere girmeye gerek yok bence. Zaten desteği de kalkıyor.

Tek pişman olmadığım Vista ile Windows 8'di. Onda da ilk günde Windows 7'ye geri dönmüştüm 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı